Ha ismét lezajlana az evolúció, nagyjából ugyanilyen élőlények alakulnának ki, vagy teljesen eltérőek?
ismered a viccet?
- Hogy itt a képen, doktor úr? Hát az egy punci.
- Na és ezen?
- Ház az is.
- De ezek csak hasonlóságok! Már a 100-dik... azért mert ez egy barlang... Mondja! Maga mindenben puncit lát?
- Hát ha egyszer mindig punciról rak elém képet!
még egyszer a cikk: "A kutatók kiderítették, hogy az állat a levegőben sosem ér el egy egyensúlyi sikló állapotot, azaz olyan helyzetet, amikor a hullámzó test által létrehozott erők pontosan kiegyenlítik az állatra ható gravitációs erőt. Ez esetben a hüllő állandó sebességgel és a horizonttal bezárt állandó szögben siklana."
Ezt csinálja a bacid, vagy a porszemed???
Mint mondtam, és idéztem is a wiki oldaláról, már a súlya/tömege miatt se fog soha siklórepülést végrehajtani, és minden, ami aktív repülésre képes szárnnyal, az siklórepülni is tud.
"Ismétlem, #358-asra válaszolj légyszíves."
Ismétlem, hogy azt állítottad, hogy fogsz tudni a porszemre, bacira példát mutatni, vagy legalább egy nyavalyás focilabdára, ahol azokat sikló-, vagy aktív (motoros) repülésűnek nevezik.
Mutasd!!!!
Pofátlan alak!
Bizonyíts már végre valamit az agyrémeidből!!!!
"Ez így ez ezoterikus definíció, mert lehetetlenség formalizálni, kvantifikálni. Nincsen se eleje, se vége...Se közepe."
Nem bizonyítok semmit számolással.
Te mutasd be, hogy a porszemet bármilyen szakmai forrás aktív, vagy passzív repülőnek nevezné.
Én minden állításomat alátámasztottam, azt is, hogy az a baci nem alkalmas ilyen repülésekre.
Te állítottad, hogy senki nem használja úgy a bacikra az aktív és a passzív repülés megjelöléseket, mint én.
Rendeben van, akkor mutasd be, hogy melyikkel jelölik a mozgásukat.
Én bemutattam egy forrást, hogy ilyenre lehetőség nincs is.
"Smallest. There is no real minimum size for getting airborne. Indeed, there are many bacteria floating in the atmosphere that constitute part of the aeroplankton. However, to move about under one's own power and not be overly affected by the wind requires a certain amount of size. The smallest flying vertebrates are the bee hummingbird and the bumblebee bat, both of which may weigh less than 2 grams (0.071 oz). They are thought to represent the lower size limit for endotherm flight."
Vagyis a szakirodalom a lehető legkisebb mérettartományt, ahol még szakmai értelemben is repülőképesnek nevezi az egységet, vagyis ahol lehet egyáltalán aktív, vagy passzív repülésről nevezni, azt két kis madár képviseli kb. 2 gramm súllyal.
Majd kiugrottál az ablakon örömödben, amikor a siklókígyó rám zárta szerintetek a csapda ajtaját.
Én nem akarlak csapdába zárni, csak értelmesen vitatkozni, ahol a vitapartner képes elismerni a hibáját.
Sem te, sem sadam, se wadmalac nem képzett ebben a témakörben. Én kellő ismerettel rendelkezem ez ügyben.
Sadam általános ismeretköre sokkal nagyobb, mint az enyém, és olvastam sok mindent tőled, amiből láttam, hogy a te tudásod is meghaladja az enyémet.
Nem kell azért kiugranotok az ablakon, mert van, amiben én vagyok a tájékozottabb.
Én itt képes voltam a hibáimat elismerni. Nem foghatjátok rám, hogy erre alkalmatlan lennék. Ha régebben elismertem a hibát, akkor ezt most miért ne tenném, ha kellene?
" Hagyjátok már ezr a pombe gyereket. Világosan látszik, hogy elmebeteg."
Én minden állításomat alátámasztottam.
Ha azt elolvasod, az nagyon is tudományos, és tőlem függetlenül az.
Mit nem támasztottam alá?
Mi az, ami ebben a kérdéskörben meggyőzőtt arról, hogy a porszem aktív repülő is lehetne???
Ha olyan tudományos vagy, akkor állj ki a haverjaid mellett köpködés helyett!!!
Wadmalac már pontosan ugyanúgy aktív repülőnek tartja azt a propellert, csak a lökött haverod nem, aki kért egy számítást a súlyról!
Az eredményt megadtam neki.
Mi nem tudományos ezen?
"Hagyjátok már ezr a pombe gyereket. Világosan látszik, hogy elmebeteg. "
Minek jöttél ide? Minek olvasod ezt a topikot? Mit rabol el a topik az életedből???
Wadmalac már rég nincs közöttünk...
Teljesen mindegy, hogy elmebeteg vagyok-e vagy sem, azt kellene megérteni, amire haverjaid nem képesek, és akiknek elnézed, hogy minden alátámasztás és minden bizonyítás nélkül üvöltözzenek itt.
Gratulálok...
:(
Pombe, erre válaszolj és lezárhatjuk a vitát:
"Akkor kérlek határozd meg számokkal, hogy mi az a súlyhatár/felület és melyik légköri tartomány és nyomás az amiről beszélünk."
"At 0.15 mm (0.0059 in) (150 µm), it is the smallest known flying insect."
Medium/fine sand méret. Ahol a korábbi képen linkeltem millió féle propeller és légcsavar szerű szerkezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!