Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya azt eszi amit főz, és...

Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?

Figyelt kérdés
Ha Anya főzelékre vágyik, akkor főzeléket főz, mondván, hogy ő dolgozik meg a pénzért, amiből alapanyagokat tud venni, és utána ő áll a tűzhely fölött is. Ha én nem szeretem a főzeléket, akkor én aznap nem kapok ebédet, mivel főzelék az ebéd, magamra vessek ha azt nem eszem meg. Ha Anya valami olyanra vágyik, amit én nem szeretek, akkor azt megfőzi, én pedig nem eszem semmit, és ez mindig így van ilyen esetekben. Ez máshol is így van?
2011. febr. 25. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 A kérdező kommentje:
Mit nem adnék egy káposzta levesért. Ha nálatok van előző napi ebéd, vacsora, akkor biztosan megkérhetnéd Őket, hogyha szeretik az aznapi ételt is, akkor neked hagyjanak a tegnapiból. Így Ők is jól laknak, meg Te is.
2011. febr. 25. 16:08
 52/138 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk az volt, hogy ha én nem szerettem az ebédet, ehettem margarinos kenyeret helyette, ha az öcsém, neki készült egy adag külön étel, olyat pedig sose főzött anyu, amit a kistesónk utált... :/
2011. febr. 25. 16:10
 53/138 anonim ***** válasza:
82%

de nem hagynak :( :@ mert holnap is lesz kaja,én meg mit válogatok :( Pedig csak a káposzta levest,paradicsomos húsgombocot,meg a káposztás tésztát nem eszem meg.

De nincs olyan hónap h ne legyen vmelyik,mert ezek spórolós kaják :S

Persze mondjuk ugy könnyű sporolni,h nem hárman hanem csak ketten eszik. Már most is oylan éhes vagyok,de még nem tudok enni kenyeret,mert akkor anyám szól érte h aza káposztához van! Mert ha én eszek kenyeret,akkor más nem tud enni a káposztához

2011. febr. 25. 16:12
 54/138 A kérdező kommentje:
A Paradicsomos húsgombócot írta még valaki, hogy nem szereti. Én nagyon szeretem, az például nálunk sosincs, mert Anya nem szereti csinálni.
2011. febr. 25. 16:14
 55/138 anonim ***** válasza:
82%

Én csak a főt hagymát nem eszem meg, de anyu mindig nagy szeretettel hagyja benne minden kajában, hogy szétázzon, és ne legyen gusztusom enni :P

Nálunk mondjuk jobb a helyzet, mert igaz, együtt élünk, de már külön konyhán, ha ilyennel megkínál, megköszönöm, de nem fogadom el.

Pocsék helyzet :(

Ha épp nincs otthon, és mondtad, hogy akkor Te főzöl magadnak- akkor nem tudsz titokban főzni többet, és elrakni fagyra? Vagy ha elővennéd később, akkor veszekedés lenne, hogy miért pazaroltál?

Esetleges ötlet...szerinted?

2011. febr. 25. 16:18
 56/138 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, egyébként már rengetegen mindenen gondolkodtam ezzel kapcsolatban. Anya mindig az előző hónap végén kapja meg, a következő hónap munkabeosztását, ilyenkor látjuk, hogy mikor vagyok egyedül, és azokra a napokra megmondom, hogy mit szeretnék enni, olyankor a nagy vásárlásnál ahhoz vásárolunk alapanyagot. Ha több anyagot kérnék, azt hiszem egy idő után biztosan föltűnne neki, hogy elrakom a dolgokat, és haragudna, hogy elvertem a pénzt. Meg amúgy is, ehhez hazudnom kellene, és azt nem szeretnék.
2011. febr. 25. 16:23
 57/138 anonim ***** válasza:
13%

1 ne válogass!

2 ha 16 évesen nem tudsz magadnak főzni, akkor érd be azzal, amit eléd raknak és ne itt rinyálj

3 nem mellesleg anyád biztos örülne, ha néha meleg étellel várnád haza, amikor megjön a melóból

2011. febr. 25. 17:13
 58/138 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eszembe jutott a menza. Ha jól értem anyukád egyedülálló anya, szóval neked féláron lenne a menza,ez kb.3000 Ft egy hónapra, szóval nem sok, és akkor minden hétköznap ennél főtt ételt.
2011. febr. 25. 17:56
 59/138 anonim ***** válasza:
80%
Az baj hogy mostani anyukák fele elfelejti mi a kötelességük és istennőnek hiszik magukat,mert dolgoznak és főznek,miközben a kötelleségük ellátni a családot,ha már vállaltak...
2011. febr. 25. 17:56
 60/138 anonim ***** válasza:
85%
15:21 Héé nem én írtam ezt a kommentet? :D Olyan mintha én írtam volna :) 22 L
2011. febr. 25. 18:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!