Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?
de nem hagynak :( :@ mert holnap is lesz kaja,én meg mit válogatok :( Pedig csak a káposzta levest,paradicsomos húsgombocot,meg a káposztás tésztát nem eszem meg.
De nincs olyan hónap h ne legyen vmelyik,mert ezek spórolós kaják :S
Persze mondjuk ugy könnyű sporolni,h nem hárman hanem csak ketten eszik. Már most is oylan éhes vagyok,de még nem tudok enni kenyeret,mert akkor anyám szól érte h aza káposztához van! Mert ha én eszek kenyeret,akkor más nem tud enni a káposztához
Én csak a főt hagymát nem eszem meg, de anyu mindig nagy szeretettel hagyja benne minden kajában, hogy szétázzon, és ne legyen gusztusom enni :P
Nálunk mondjuk jobb a helyzet, mert igaz, együtt élünk, de már külön konyhán, ha ilyennel megkínál, megköszönöm, de nem fogadom el.
Pocsék helyzet :(
Ha épp nincs otthon, és mondtad, hogy akkor Te főzöl magadnak- akkor nem tudsz titokban főzni többet, és elrakni fagyra? Vagy ha elővennéd később, akkor veszekedés lenne, hogy miért pazaroltál?
Esetleges ötlet...szerinted?
1 ne válogass!
2 ha 16 évesen nem tudsz magadnak főzni, akkor érd be azzal, amit eléd raknak és ne itt rinyálj
3 nem mellesleg anyád biztos örülne, ha néha meleg étellel várnád haza, amikor megjön a melóból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!