Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?
Figyelt kérdés
Ha Anya főzelékre vágyik, akkor főzeléket főz, mondván, hogy ő dolgozik meg a pénzért, amiből alapanyagokat tud venni, és utána ő áll a tűzhely fölött is. Ha én nem szeretem a főzeléket, akkor én aznap nem kapok ebédet, mivel főzelék az ebéd, magamra vessek ha azt nem eszem meg. Ha Anya valami olyanra vágyik, amit én nem szeretek, akkor azt megfőzi, én pedig nem eszem semmit, és ez mindig így van ilyen esetekben. Ez máshol is így van?2011. febr. 25. 14:51
11/138 anonim válasza:
akkor fogj egy lábast és főzd meg amit megennél
ne itt nyafogj...
12/138 anonim válasza:
Erről eszembe jut a sógornőm, aki mikor meglátta, hogy főzeléket készítek, elkezdett fújj-olni.
Tüntetett az asztalnál, míg beleügyeskedtem egy kanállal. Aztán megevett két tányérral.
13/138 anonim válasza:
Ha egy valaki is van közülünk, aki nem szereti, amit épp főzök, annak csinálok külön valami mást. És ez akkor is így volt, amikor gyerek voltam, anyukám külön készített annak valami mást. Szerintem ez a normális.
14/138 anonim válasza:
Nálunk ez úgy van megoldva, hogy ha valaki nem szereti az aznapi ételet, akkor az előző napi maradékot eszi. Vagy összedob magának valamit.
Egy pirítóst vagy rántottát esetleg melegszendvicset biztos Te is tudsz magadnak készíteni, ha anyukád nem is csinál.
15/138 anonim válasza:
1. Éhes ember a sz*rt is megeszi.
2. Jófej anyád van, biztos nem várt gyerek voltál.
16/138 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy fúj főzelék, a főzelék csak egy példa volt. És én is tudok főzni, nem egy idióta, hisztérika vagyok, szerintem teljesen normálisan fogalmaztam meg a kérdést, nem tudom, miért kell ilyen primitíven reagálni. Amikor olyan az ebéd, amit nem szeretek, nem főzhetek mást, mert az pazarlás, hogy egy nap kétféle étel van, tehát hiába tud nagyon ügyesen a tíz éves öcséd rántottát, hotdogot és melegszendvicset csinálni, mert itt nem csinálhatna.
2011. febr. 25. 15:06
17/138 anonim válasza:
Egyébként 16 már épp elég idős ahhoz hogy összedojon magának egy melegszendót, vagy zacsiskaját. Simán, és még le is mehetsz érte a közértbe....már kellene enniyre önállónak lenned, nem a neten panaszkodni hogy nem akarod megenni a főzeléket.....
18/138 A kérdező kommentje:
Azóta érkeztek még válaszok. Leírom még egyszer, a főzelék csak példa volt, és egy ebéd mellé, nem lehet másmilyen ételt csinálni, mert az pazarlás.
2011. febr. 25. 15:08
19/138 anonim válasza:
Na ne mondd hogy nem csinálhatsz magadnak egy szendvicset ???? Ugyan.. Vagy nem ehetsz az előző napiból? ugyan...
20/138 anonim válasza:
Nem, nincs minden családban így. Ha olyan a vacsora ( mert nálunk a vacsora a főétkezés ), amit a lányunk nem szeret ( Ő 14 éves ), akkor készítek neki valami mást. Igyekszünk olyanokat főzni, amit mindenki szeret, de például kétfajta körettel, mert a lányunk leginkább abban válogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!