Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?
csak aaz első 3 oldalt olvastam el de most azért nagyot néztem milyen anyák vannak :(
gondolom nincs sok pénzetek így nem tehetitek meg, hogy válogattok, de hogy nem is főz neked mert úgy se szereted :O
a zsebpénzedből vegyél magadnak egy csomag kétszersültet, talán 200.- és 1 évig eláll, meg egy-két csomag májkrémet, az is hűtés nélkül sokáig eláll, dugd be a szekrényedbe és ha anyád nem ad enni, edd meg! 16 évesen szükséged van ételre, nem lehet, hogy nem eszel egy napig!!!
én sem főzök 3 féle ételt ha valaki nem szereti a vacsit de egy szendvicset mindig csinálok a fiamnak!!!
Ez elég önző anyukádtól.
Nálunk mindig is úgy volt,hogy megkérdezte aputól és tőlem,hogy mit ennénk és azt csinálta.Én nem szeretem a húst,és akkor külön szokott főzni nekem,meg maguknak is.
Én egyszerűen nem értem mi a problémátok a kérdezővel, egy teljesen normális, értelmes gyerekről van szó, aki érthetően fogalmaz, ami valljuk be, meglehetősen ritka itt a gyakorin, még a felnőttek körében is.
Bizonyítja ezt a válaszok kb 80%-a, amikben oldalakon keresztül osztjátok az észt a főzésről, anélkül hogy eljutott volna az agyatokig amit írt. Csak azt nem értem, hogy az olyan gyökerek, akik így gondolkodnak ("ha nem eszed meg amit főzök, akkor főzz magadra vagy dögölj éhen"), mi a lóf@sznak szaporodnak? Ha már valaki családot vállal, akkor ne derogáljon már normálisan gondoskodni róla!
És végül, részvétem kérdező, számomra felfoghatatlan anyukád hozzáállása, mivel nálunk anyukám figyel rá, hogy mindenki előtt legyen olyan kaja, amit szeret (ha nem főz, akkor rendel). Ráadásul én sportoltam, nekem többnyire mindig külön kellett főznie (csirke, hal, és hasonlók), úgyhogy ez többnyire legalább kétféle ételt jelentett. Nem mondom hogy örült neki, de akkoris megcsinálta. Most hogy dolgozik, már általában magamnak készítem a kajámat, de ha előbb hazaér mint én, akkor még mindig kisegít.
Nem, nincs így, és szerintem ez jó nagy bunkóság a részéről.Ez nem normális dolog!
Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy miért nem főzöl magadra, meg ne nyávogj emiatt, mert ez nem normális, ami nálatok megy!
Szerintem anyukád lesz@rja nagy ívben, hogy te eszel-e vagy nem.Mi az, hogy ha tudja, hogy olyat főz, amit nem eszel meg, akkor csak magának főz, te meg fordulj fel???
Nagyszerű szülő mondhatom!
Az mennyivel jobb a kérdezőnek hogy lebunkózzák az anyját? Azért mert nem feltétlenül jó dolog amit csinál mert nincs köztük megfelelő kommunikáció, még nem gondolom hogy le kellene bunkózni...aki meg itt papolt pár hsz-sal feljebb az értelmes fogalmazásról, neki csak annyit hogy gratula te is überintelligens vagy, amilyen csodaszépen fogalmazol az anyjáról.
Lehet hogy kedves kérdező véleményeket kértél de most egy ország szidja anyádat. Klassz?
gyökré, önző, elmeháborodott, mi a lóf*sznak szaporodik, stb. Ezek hangzottak el és ez csak pár szó a repertoárból.
Ez most így jó? Kedves intelligens válaszolók, akik a kérdezőt védik. Szerintetek ezekkel a szavakkal jót tettetek vele?
ÉS MEGISMÉTLEM: NEM VÉLEMÉNYEKET KÉRTEM ERRŐL A HELYZETRŐL, NEM TUDOM HOL LÁTSZ ILYET, MERT EGÉSZ EDDIG CSAK AZT ÍRTAM LE, ÚJRA ÉS ÚJRA, HOGY NEM VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, HANEM ARRA, HOGY MÁSHOL HOGY VAN.
És mielőtt valaki aki nagyon okos, leírná, hogy attól az én problémám, gondom, bajom, nem változik, és nem is lesz semmissé, megismétlem azt is, hogy nem is ezt vártam, csupán csak KÉRDEZTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!