Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya azt eszi amit főz, és...

Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?

Figyelt kérdés
Ha Anya főzelékre vágyik, akkor főzeléket főz, mondván, hogy ő dolgozik meg a pénzért, amiből alapanyagokat tud venni, és utána ő áll a tűzhely fölött is. Ha én nem szeretem a főzeléket, akkor én aznap nem kapok ebédet, mivel főzelék az ebéd, magamra vessek ha azt nem eszem meg. Ha Anya valami olyanra vágyik, amit én nem szeretek, akkor azt megfőzi, én pedig nem eszem semmit, és ez mindig így van ilyen esetekben. Ez máshol is így van?
2011. febr. 25. 14:51
 111/138 anonim ***** válasza:
100%
A májat, tökfőzeléket, vadast én sem szeretem. meg a sóskát sem. Kóstoltam, de nem bírja a gyomrom...
2011. márc. 1. 17:49
 112/138 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem azért mondom, de szerintem azért nem a 16éves kamaszlány dolga, hogy főzzön, mert az anyja főz ugyan, de leszarja, hogy rajta kívül ki mit szeret vagy eszik meg. Jaj de jól, hangzik, hogy csináljon egy szendvicset. Elve el sem nézném, hogy a gyerek ne egyen melegételt, mikor én azt eszek. Meg főzzön magának. Menjen kétszer a tűzhely, kettő után kelljen mosogatni, kettő féléhez kelljen alapanyag, mert az anyja leszarja, hogy mit nem szeret a gyerek. Hogyne. Érdkes, nálunk ez úgy van, hogy én főzök olyat, amit szeret a családom, és ha van valami, amit én szeretek, más meg nem, akkor abból csinálok egy kis adagot magamnak, nem az, hogy kifőzök magamnak a többi meg le van szarva, főzzön a gyerek.
2011. márc. 1. 19:57
 113/138 anonim ***** válasza:
24%
Mindenesetre ez a legjobb dolga mindenkinek hogy 12 oldalon keresztül van tárgyalva hogy yx-éknál nem veszi figyelembe az anyuka hogy mit szeret a gyereke :) Az igazán fontos kérdésekre persze mindig max. 3-4 válasz érkezik, de ami ennyire semmi és igazából egy család magánügye, ott aztán mindenki fújja a hideget-meleget.
2011. márc. 1. 20:13
 114/138 A kérdező kommentje:
Azért elég kedves Tőled, hogy neked ennyire semmi, ha valaki nem kap ebédet. Ennél nagyobb gondod sose legyen, hogy nincs mit enned adott napokon.
2011. márc. 1. 20:15
 115/138 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy 12 oldalon keresztül tárgyaltátok, hogy ez nem normális, és én egy buta, hisztis s.eggfej vagyok, anyukám meg egy önző gyökér, akinek nem kéne szaporodni. Most, hogy a többség (Őszinte tisztelem a Többieknek.) ki szidta magát, közlöd, hogy ez igazából semmi.
2011. márc. 1. 20:17
 116/138 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én már írtam neked azt hiszem 2 3 választ is(mindjárt visszakeresem), de igazat adok neked. Gondolom, már sokszor próbáltátok ezt megbeszélni.

Olyan kaja nincs, amit te is szeretsz, meg anyud is? Vagy valamikor együtt főznétek? Beszélgetnétek, stb..Tudom,pazarlás,(azt hiszem ezt mondta) De akkor, amikor neked főz valamit, abból két adagot főzne? Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás.Amúgy, nálunk is van ilyen,mamám sokszor mondja, hogy könnyebb lenne, ha mindent megennék, mert(ugye én nem eszem meg a húst) csak keveset.....És sokszor morog velem, hogy miért nem szem meg...

2011. márc. 1. 20:21
 117/138 anonim ***** válasza:
29%

Most őszintén ne haragudj már, de nem hiszem hogy egy ennyi idős ember mint te éhen döglenél (bocsi a szóhasználatért!) mert ahogy mondod "nem kapsz enni". Na ez azért már vicc a javából!

Azért írtam hogy a semmiről tárgyalgatunk itt (elismerem, én is) mert segíteni úgysem tudunk és azt írtad nem is az volt a célod, hanem csak a kíváncsiság! TEHÁT: ha a kíváncsiság volt a célod, akkor meg nem arról témázunk hogy konkrétan TE nem kapsz enni hanem arról hogy más családoknál ez hogy is megy.

2011. márc. 1. 20:22
 118/138 anonim ***** válasza:
71%

Én soha életemben nem leszek annyira magatehetetlen hogy egy darab kiflit ne vegyek magamnak egy 50-esből 10 deka sonka társaságában mert jaj anyum szerint pazarlás. Tudod mi a gáz? Ha valaki azért éhezik mert NINCS pénze megélhetésre, nem azért mert tud félretenni a zsebpénzéből néhanapján egy százast péksütire! Ezért nem tudom komolyan venni a gondodat! Aki komolyan vette, pontoisan az tett tanúbizonyságot arról hogy életében ez a legnagyobb gond.

Azt meg ne írd hogy nincs miből mert gondolom azért moziba jársz, vagy beülni néha, zsebpénzecskéd azért még tán akad néhanapján, amiből ha félreteszel egy 100-ast akkor az "éhezős" napjaidon vehetsz magadnak belőle egy fánkot meg egy tepertős pogit. Anyukádnak sem lehet kifogása majd mert nem az ő pénzét költöd, hanem a zsebpénzecskédből félretett százast!

De érdekes, hogy a kamaszoknak sokszor ennyi eszük nincs, hogy a mozipénzből vegyenek egy pogácsát, inkább kiírják a netre hogy néhanapján éheznek...erre írtam hogy vicces. Volt aki írta hogy értelmes komoly gyereknek tűnsz a fogalmazásod szerint. Való igaz hogy szépen fogalmazol, de a tetteid nem ezt mutatják.

Mégegyszer bocsi mindenért, nem szoktam én sem kiakadni ilyesmiken, ezért is írtam neked még ötletet is, de egyszerűen hihetetlen hogy milyen hülyeségeken húzzák fel magukat a kamaszok/tinik az édesanyjukra. Most őszintén: megverne ha vennél egy 80 forintos pogit? Abból a lóvéból ami megmarad egy barátnős szórakozásból?

2011. márc. 1. 20:29
 119/138 anonim ***** válasza:
46%
Még annyi hogy tudom hogy nem megoldást kértél. Én csak azért írtam megoldást mert zavarta a szememet hogy azt írod nincs mit enned néha....én csak leírtam hogy éppenséggel lehetne :)
2011. márc. 1. 20:35
 120/138 A kérdező kommentje:
Nem járok szórakozni, moziba, és nincsen "zsebpénzecském" sem. Te nem tudsz engem komolyan venni? Amikor én gyerek létemre, nem gúnyolódom, ellentétben Veled. Ha lenne valószínűleg félre raknék egy 80 forintos pogácsára, és teljesen normális lenne, hogy az az ebédem. Épp az előbb írtad, hogy ez egy mennyire semmi dolog, nem értem, akkor miért figurázod ki a helyzetem, helyzetünket még mindig. Foglalkozz a rendes, komoly problémákkal, ne ezzel.
2011. márc. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!