Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?
Hát ez nagyon dícséretes hogy már nem sírsz 16 évesen ha nem kapsz péksütit.
Ez szomorú törtnet, ezért is kellene megfogadnod a közel 15 tanács közül legalább az egyiket.
Ha nem fogadod meg, akkor itt nincs mit tenni tovább.
Egy kamasz ha életképes, felnőttnek is az lesz. Ha életképtelen és csak a szomorú gyreekkorát emlegeti hogy nem szerette anyja főztjét akkor felnőttnek sem lesz különb mindenki ki fogja használni, mindenki veszekedni fog vele. Jogosan, mert tűri és hagyja. Ez van, van aki nem a tettek embere mert szeret mártír lenni.
Választhatsz te is: mártírkodás és sanyarú gyermekkorod elmesélése a neten, vagy néhanapján vállalni az ejnyebejnyét és megenni egy szelet párizsit a fridzsiből vagy venni egy "méregdrága" sajtos stanglit.
Kb. 10-12 éves kortól felfelé szerintem minden ésszel megáldott ember a második teszi. Az első csoportba tartozó meg meg is érdemli ha inkább "éhezik"...
16 évesen éhezni mert mi lesz ha anykád elver rajtad egy szerelt párizsit...ennél nagyobb ostobaságot keveset olvastam még a gyk-n :)
Szia
Figyelj, az már világos, hogy kisebb korodban beszéltetek erről, és kaptál mást, anyud viszont megakarta tanítani, hogy nincs válogatás. Úgy tűnik ez már igen régen volt.
Azóta talán elkelne még egy beszélgetés vele gondolnám.
Szólj neki, hogy ugyan ne csináld már anyu, ennem csak kell, nem várom, el hogy megfőzd, elém rakd, megcsinálom én magamnak, csak adj lehetőséget, hogy bebizonyíthassam.
Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy megcsinálnád magadnak, hogy egyáltalán megtudod csinálni. És gondolja neki kellene, de már nagy vagy ő ugyan nem fogja.
No szóval most beszélj vele újra a mondó vagyok.
Azért érdekes kérdező, hogy itt simán vissza tudsz pofázni az embereknek, arra viszont nem vagy képes, hogy anyádnak a szemébe mondd, hogy márpedig te enni fogsz valamit mert éhes vagy. :S
"ostobán fogod föl a dolgokat"
Te fogod fel ostobán a dolgokat, mert ezt nem kellene hagynod, nem kellene beletörődnöd és kész! És oké hogy nincs közünk hozzá, de ha ennyire nem érdekel mások mit gondolnak, akkor ki sem kellett volna írnod a kérdést! Gondolom az előző válaszoló nem tudott elsiklani afölött, hogy milyen életképtelen és tutyimutyi vagy, mert már bocs, de ez tényleg röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!