Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya azt eszi amit főz, és...

Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?

Figyelt kérdés
Ha Anya főzelékre vágyik, akkor főzeléket főz, mondván, hogy ő dolgozik meg a pénzért, amiből alapanyagokat tud venni, és utána ő áll a tűzhely fölött is. Ha én nem szeretem a főzeléket, akkor én aznap nem kapok ebédet, mivel főzelék az ebéd, magamra vessek ha azt nem eszem meg. Ha Anya valami olyanra vágyik, amit én nem szeretek, akkor azt megfőzi, én pedig nem eszem semmit, és ez mindig így van ilyen esetekben. Ez máshol is így van?
2011. febr. 25. 14:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 A kérdező kommentje:
Régebben mikor kisebb voltam, és még Ő hozott haza az általános iskolából, az autóban mondta, hogy nekem ma nincsen ebéd, akkor még szóltam, hogy éhes vagyok, és én is szeretnék enni, erre az volt a válasz, hogy akkor szeressem meg azt az ételt is, ami az asztalon van, ilyenkor kaptam egy kanállal az Ő tányérjából, hogy mind a ketten tudjuk, hogy legközelebb két adagot főzzön e belőle, vagy megint csak egyet. Többnyire nem szerettem meg ezeket az ételeket a mai napig. Volt olyan is, hogy hazafelé sírtam, hogy Anya nem szeret, ezért nem akar nekem is főzni, ilyenkor megálltunk egy közértnél, és vett nekem valami péksüteményt, de szólt, hogy ebből nem csinálunk rendszert. Nem is csináltunk, bár most már nem szólok, és nem is sírok emiatt.
2011. márc. 2. 09:20
 132/138 anonim ***** válasza:
64%

Hát ez nagyon dícséretes hogy már nem sírsz 16 évesen ha nem kapsz péksütit.

Ez szomorú törtnet, ezért is kellene megfogadnod a közel 15 tanács közül legalább az egyiket.

Ha nem fogadod meg, akkor itt nincs mit tenni tovább.

Egy kamasz ha életképes, felnőttnek is az lesz. Ha életképtelen és csak a szomorú gyreekkorát emlegeti hogy nem szerette anyja főztjét akkor felnőttnek sem lesz különb mindenki ki fogja használni, mindenki veszekedni fog vele. Jogosan, mert tűri és hagyja. Ez van, van aki nem a tettek embere mert szeret mártír lenni.

Választhatsz te is: mártírkodás és sanyarú gyermekkorod elmesélése a neten, vagy néhanapján vállalni az ejnyebejnyét és megenni egy szelet párizsit a fridzsiből vagy venni egy "méregdrága" sajtos stanglit.

Kb. 10-12 éves kortól felfelé szerintem minden ésszel megáldott ember a második teszi. Az első csoportba tartozó meg meg is érdemli ha inkább "éhezik"...

16 évesen éhezni mert mi lesz ha anykád elver rajtad egy szerelt párizsit...ennél nagyobb ostobaságot keveset olvastam még a gyk-n :)

2011. márc. 2. 13:44
 133/138 A kérdező kommentje:
Takarodj már innen. De komolyan. Elmondtam kulturáltan, elmondtam primitíven, mindenhogy szóltam már. Nem sanyargatom magam Te szerencsétlen, kérdeztek valamit, és én válaszoltam. Ha ez ennyire zavar Téged, akkor ne olvasgasd, ne írj újra meg újra ide. Elhiszem, hogy baromi jó neked, mert veszettül okos vagy, és itt osztod az észt nekem, de ha feltűnt az utolsó hozzászólásodra sem reagáltam, mert ostobán fogod föl a dolgokat, legalábbis az enyémeket, és nincs kedvem vitába szállni veled, azt hiszel amit akarsz, de engem most már kímélj meg a véleményedtől. Csak elérted, hogy úgy írjak Neked vissza, ahogyan Te is beszélsz, ahogy megérdemled. De ez a seggemből rángattalak ki stílus, nem áll közel hozzám, nem tudom mi örömet találsz abban, hogy kihoztad belőlem. Ha az nem volt elég, hogy nem válaszoltam már Neked, arra, hogy fölfogd, hogy nem érdekelsz, nem érdekel a véleményed, főleg nem az, ahogyan elő adod, akkor nem tudom mit kéne még csinálnom, mert azok után, hogy egyszerűen átnéztem a hozzászólásodon, újra ide írtál, újra ugyan abban a kifigurázó, rosszindulatú, nagyképű, gusztustalan, gúnyos stílusban ahogy eddig is tetted.
2011. márc. 2. 16:37
 134/138 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Figyelj, az már világos, hogy kisebb korodban beszéltetek erről, és kaptál mást, anyud viszont megakarta tanítani, hogy nincs válogatás. Úgy tűnik ez már igen régen volt.

Azóta talán elkelne még egy beszélgetés vele gondolnám.

Szólj neki, hogy ugyan ne csináld már anyu, ennem csak kell, nem várom, el hogy megfőzd, elém rakd, megcsinálom én magamnak, csak adj lehetőséget, hogy bebizonyíthassam.

Lehet, hogy eszébe sem jut, hogy megcsinálnád magadnak, hogy egyáltalán megtudod csinálni. És gondolja neki kellene, de már nagy vagy ő ugyan nem fogja.

No szóval most beszélj vele újra a mondó vagyok.

2011. márc. 2. 18:12
 135/138 anonim ***** válasza:
0%

Azért érdekes kérdező, hogy itt simán vissza tudsz pofázni az embereknek, arra viszont nem vagy képes, hogy anyádnak a szemébe mondd, hogy márpedig te enni fogsz valamit mert éhes vagy. :S

"ostobán fogod föl a dolgokat"

Te fogod fel ostobán a dolgokat, mert ezt nem kellene hagynod, nem kellene beletörődnöd és kész! És oké hogy nincs közünk hozzá, de ha ennyire nem érdekel mások mit gondolnak, akkor ki sem kellett volna írnod a kérdést! Gondolom az előző válaszoló nem tudott elsiklani afölött, hogy milyen életképtelen és tutyimutyi vagy, mert már bocs, de ez tényleg röhej...

2011. márc. 2. 18:12
 136/138 anonim ***** válasza:
75%
Ha anyira őnző kis p*csa vagyok hogy csak azt főzőm ami a fogamra való akkor nem megyek férjhez és nem szülök,mert a család nem dísznek van a nőnek,jaj de hát manapság sok nő csak azért szül mert Mariska is szült már meg mert elvárják,de közbe fingjuk nincs miről szól a család...
2011. márc. 6. 15:53
 137/138 anonim válasza:
Tudom,nagyon régi a kérdés!de kérdező itt vagy még?milyen a kapcsolatod anyukáddal?vele laksz vagy már elmenekültél otthonról?tényleg érdekel.nekem kicsit úgy tűnt,anyukád uralkodik rajtad,lelki terrorban tart és direkt olyanokat főz,mindaddig,amíg meg nem eszed.ő amúgy mindent szeretett,minden ételt?gondolom nem.olyan ember nincs...csak gondolta,majd ő jól megnevel téged...
2014. nov. 23. 23:03
 138/138 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne, ha itt van még a kérdező..
2014. dec. 26. 23:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!