Mit tegyek ha össze jöttem egy fiuval és szeretem is. Csak a szüleim nem engedik hogy találkozzak vele? :/
találkozgatsz vele titokban, vagy pedig elfelejted és nem találkozol vele többet
más választásod nem igen van
Valószínűleg nyomós okuk van rá,hogy ne találkozz a barátoddal..
Túl fiatal vagy,nem szimpatikus nekik a fiú,jót akarnak neked,nem akarják hogy bajba kerülj,ilyesmik lehetnek.
Talán jobb lenne, ha csak barátok maradnátok. Biztos nem akarnak neked rosszat. Ha mégis együtt maradtok, annak az lesz a vége, hogy megromlik a kapcsolatod a szüleiddel, mert állandóan veszekedni fogtok a fiú miatt. Ez után következik, hogy a fiú a szüleid ellen fog hangolni és mivel Te szereted, elhiszed neki, hogy a szüleid rosszat akarnak neked. Lehet, hogy ők tényleg mást is észrevettek és azért akarnak tőle eltiltani.
Én is voltam hasonló helyzetben 16 évesen. Elég sokat veszekedtem anyámmal a fiú miatt. Aztán 7 hónap együtt járás után beláttam, hogy igaza van. A fiú apja börtöntöltelék volt, a fiú anyja is gáz volt, a srác meg egy link, lusta buta barom volt és rendszeresen megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!