Találkozzak vele? Meg éri a randi?
Egy esélyt érdemes adni. Ha ezidáig szimpatikusak voltatok egymásnak, akkor nem a külső lesz a döntő. Persze fontos, meg minden, de tudja, hogy mire számíthat, látott rólad képet. S ha nem önmagadért szeret, akkor úgyis mindegy.
Ha emiatt elhajt, akkor megérdemli.
Nem az az elsődleges, hogy milyen vagy kívülről.
Láttam már olyan almát, amelynek a külseje szép piros volt, belül meg romlott. - Ne ítélj elsőre!
Sok sikert!
a mostohalányom 167 centi, 42-es méret és szerintem gyönyörű
a belső tulajdonságai pedig főleg
én mennék a helyedben, különben rághatod magad, hogy mi lett volna ha?
azért én úgy vettem észre, a férfiak (akik valóban megérik a pénzüket) nem a ruhaméret alapján házasodnak, még ha lehet,hogy el-el időzik a tekintetük valami top-modell kinézetű lányzón
én 36-38-as méret voltam világ életemben és 181 centi mégis nagyon nehezen és későn találtam boldog, tartós kapcsolatot :)
sok sikert hozzá :)
32/N
szerintem menj el a randira.Én is így ismertem meg a páromat,igaz mi anno egy ált.suliba jártunk.
De én elkerültem másik városba,közbe lett egy gyerekem,elváltam miután haza költöztem anyukámhoz akkor "ismerkedtem" meg vele.Én is nagyon sokat híztam műtét miatt én 30kg.Elhiheted ha valaki gátlásos akkor én az voltam.De szerencsére jól sült el a dolog.Azóta együtt élünk,tervezzük a közös babát.
Remélem neked is sikerül,ha gondolod beszélgethetünk msn n.írj privit.JAh és kíváncsi vagyok hogy alakult írj majd.
Hát tesóm 100 kg,gyereke is van.Mindig szerették a pasik,most neten ismerkedett,bejött neki.A súly sosem korlátozta az ismerkedésben,mert nem volt gátlásos emiatt,és így gördülékenyen ment minden.
Ha látott rólad képeket,akkor már nem árulsz zsákba macskát....
Hát ha csak régi, vékony képeket látott rólad, most meg 20 kilóval több vagy, az akkor is bukta, ha műtét miatt szaladtak fel, és nem a te hibádból, mert sokat ettél.
Nem ártana őszintén megemlíteni, hogy most már több kiló vagy, és hangsúlyozni, hogy ez betegség miatt van, és le fogsz fogyni. Bár sajna a legtöbb pasit ez nem hatja meg.
De a randit ne hagyd ki semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!