Randi után ki keresse a másikat? 49/N
Hétvégén együtt ebédeltem egy kedves úriemberrel, és megbeszéltük, hogy következő(azaz mostani) hétvégén megint találkozunk. Egész nap együtt voltunk, jól éreztük magunkat(legalábbis én így érzem). Amikor indulni akartam már, többször ő marasztalt. Azzal búcsúztunk el, hogy akkor jövő hétvégén. Hét közepén azt mondta megbeszéljük. Azóta nem keresett. Szerintetek? Én nem akarom felhívni.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én nem keresném, ha szeretne Veled találkozni akkor hívni fog.
44/nő
Mindegyikőtöknek igaza van :)! Nem tudom eldönteni most, hogy valami történt-e vagy csak nem akar találkozni. Hol így gondolom, hogy úgy. Mindenesetre ha nem akar is jobb lenne tudni és kész. Semmi jelét nem mutatta, hogy nem akarna találkozni, az ő javaslata volt a következő találkozás is, és én erre modntam, hogy akkor majd beszéljük meg. Arról nem volt szó, hogy ki hív kit, annyit mondott, hogy nyugodtan hívhatom én is.
Köszönöm nagyon a válaszokat! Továbbra is várom az építő jellegű hozzászólásokat. :)
nehéz kérdés... én még huszonéves vagyok, alapvetően elvárom, hogy a srác keressen, ha akar valamit, én csak akkor fogom hívogatni, ha már komolyabb a dolog.
ha meg nem hív fel, akkor így járt, majd lesz következő versenyző.
a te korodban már kicsit másképp állnak a dolgok, ennyi idősen nem szabad futni hagyni egy jónak ígérkező lehetőséget. szerintem egy próbát megér, hívd fel, legalább megtudod, h hányadán álltok.
mondjuk elég komolytalannak hat, ha egy 50 körüli hapsi nem tartja be az ígéretét. mindenesetre ne hagyd annyiban!
FromOz!
Szerintem kb. 1% esélye van, hogy valami történt a pasival, és nem gyerek, hogy elveszítse a telefonszámot!...de ha mégis, akkor nem hiszem, hogy egy 49 éves nőnek egy "gyerekre" van szüksége maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!