Volt már itt olyasvalaki benne egy párkapcsolatban, hogy vagy az ő, vagy a párja részéről a kezdetektől fogva nem volt szerelem? Szereti a másikat, a barátságnál többet érez, de nem szerelmes, nem érezte soha azt a pluszt a másik iránt.
Én az elején nem voltam szerelmes. Tetszett nekem mert a tinikori ideálom volt (kék szem, hosszú barna haj, gitározott)...Ő belém szeretett, nekem meg jól esett a közelsége, nem több...aztán három hónap múlva adott nekem egy gyűrűt...akkor kicsit megijedtem, mert azt mondta szeret és sosem akar elveszíteni...Én nem tudtam azt mondani, hogy én sem...vagy én is így érzek...
De teltek a hetek és egyre jobban kezdtem érezni valamit. MA pedig azt hiszem én vagyok a "szerelmesebb" a ragaszkodóbb...
már 4 éve
21-L
A nagynéném így él együtt a férjévél. A kezdetektől nem szeretik egymást szeremmel. Ez látszik is rajtuk, meg hát céloztak is rá. Szeretik egymást (legalábbis ezt mondják)..meg minden, de szerelem soha nem volt. Már van egy kisfiuk.
Szerintem gyötrelmes a házasságuk. :/ Legalábbis én külső szemlélőként így látom. Én meg nem mondanám, h szeretik egymást... úgy élnek együtt, mint két "ismerős". Még azt se mondanám, h mint 2 barát, mert a férj borzasztóan uralkodik a nagynénémen. Ez inkább egy olyan házasság, mint a növényeknél a szimbiózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!