Randi után ki keresse a másikat? 49/N
Hétvégén együtt ebédeltem egy kedves úriemberrel, és megbeszéltük, hogy következő(azaz mostani) hétvégén megint találkozunk. Egész nap együtt voltunk, jól éreztük magunkat(legalábbis én így érzem). Amikor indulni akartam már, többször ő marasztalt. Azzal búcsúztunk el, hogy akkor jövő hétvégén. Hét közepén azt mondta megbeszéljük. Azóta nem keresett. Szerintetek? Én nem akarom felhívni.
Köszönöm a válaszokat!
Én nem hívnám fel hétvégéig.
Ő is csak férfiből van, ha megvan neki a telefonszámod és nincs egyéb gond és ennek ellenére felhívod, azt fogja gondolni, hogy nem kell kepesztenie érted... Szerintem nem kell részleteznem, elég idős vagy már hozzá, hogy értsd, mire gondolok :)
Én kibírnám a helyedben és ha vasárnap sem hív, akkor írnék egy sms-t, hogy "Remélem minden rendben." - ha akar, akkor válaszol rá, ha nem, akkor pedig egyértelmű.
Alexandra teoriaja nem rossz, egy fiatal lanynak. De egy meglett no eloszor is ne sms-en probaljon kerdesre tenni valakit, mert nem fogjak komolyan venni.
Egy meglett no ne cinikuskodjon vasarnap este, mikor randi a hetvegere lett megbeszelve.
Egy meglett no elvarja hogy adott ferfi szavat allja, ha nem, akkor tudni akarja hogy miert nem. Itt a ferfi tudathatja vele, add neki a no eselyt, csutortokon.
Egy meglett no, amin a sziven a szajan, kulturaltan.
Egy meglett no akkor holgy ha nem alkamaz gyerekes jatekokat.
Én világ életemben édesanyámtól kértem tanácsot férfiak ügyében. Tőle "tanultam" ezeket, Ő egyébként 53 éves. Ő sem cselekedne másképp.
Én boldog házasságban élek, ő pedig egy válás után talált újra párra az interneten.
Sokszor mondják azt a fiatal lányok, (beleértve 10 évvel ezelőtt magamat is), amikor édesanyám tanácsolt valamit, hogy "nem anya nem, ezek a fiúk már mások, máshogy működnek a dolgok."
És bizony rá kellett jönnöm, hogy nem, nem működnek másként a dolgok. A férfi, férfi marad, a nő pedig nő.
Ez kortól független.
Köszönöm a válaszokat :)!
Én is úgy gondolom, hogy jó a sms, csak nem ebben a korban. Nyilvánvaló annyira nem kuka, hogy ne jönne rá, hogy mi merre... Amúgy nem a telefonszámomat nem veszthette el szerintem, ha esetleg mégis, akkor is lenne más módja, hogy keressen. Én is, mint minden nő ebben a korban tisztán szeretnék látni.
Szerintem csinálj magadnak hétvégére programot!Így ha ő késve elhív,akkor közölheted vele,hogy már van más programod.Ekkor ő reagál valamit.Ha teper kicsit,akkor mondhatod,hogy szakítsz ő rá is a programod előtt vagy után időt.Vagy pedig mondod,hogy sajnos későn szólt már,és lett más programod,így beszéljetek meg jövő hétre valamit!
Szóval ne keresd te őt,majd ő keres.A lényeg,hogy hétvégén csinálj vmit :)
Két dolog van:
Még hív péntekig
Vagy nem akar igazán veled találkozni!
Ha egy ffi akar egy nőt, megadja a módját, hogy elérje!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!