Randi után ki keresse a másikat? 49/N
Hétvégén együtt ebédeltem egy kedves úriemberrel, és megbeszéltük, hogy következő(azaz mostani) hétvégén megint találkozunk. Egész nap együtt voltunk, jól éreztük magunkat(legalábbis én így érzem). Amikor indulni akartam már, többször ő marasztalt. Azzal búcsúztunk el, hogy akkor jövő hétvégén. Hét közepén azt mondta megbeszéljük. Azóta nem keresett. Szerintetek? Én nem akarom felhívni.
Köszönöm a válaszokat!
Igaz, én fiatal lányka vagyok, de szerintem, ha kölcsönösen érdeklődik egymás iránt 2 ember, akkor egy keresés belefér. Mármint, hogy ha a hét közepén hívta az úr a hölgyet akkor, ő meg simán hívhatta volna az urat legközelebb, amikor tisztázni akarta volna a dolgot. Persze lehet rosszul gondolom. Attól is függ, ki milyen személyiségű. Lehet a férfi is ugyan így morfondírozott, és arra jutott, hogy legutóbb ő kereste, most keresse a nő.
Nekem ez is eszembe jutott, de amúgy meg egyet értek azzal, hogy ha valaki akar valamit(kit) akkor tesz érte. (Amióta ismerem a párom azóta biztos vagyok ebben, amikor írt nekem a neten én rá 2 hétre válaszoltam és ő várta :))Nem egyszerű ez az ismerkedősdi. :)
23N
Szerintem, tekintve, hogy - függetlenül attól, hogy ez igazságos-e vagy nem - a szokások a férfi kezébe adják a kezdeményezést, a kapcsolat elején alapvetően a férfinak kell keresnie a nőt, akár 16, akár 30, akár 50 évesekről van szó. Ha már beáll a kapcsolat, azaz már nem kell idegeskedni, hogy lesz-e valami,mert van - akkor átállhatnak a felváltva keresésre.
Ugyanakkor a folytatás meghiúsulásának lehet 500 másik oka azon kívül, hogy a nő nem szimpatikus a férfinak. Nagyon is lehet az, csak épp a sok csalódás miatt rátört a depi meg az önbizalomhiány, vagy egyéb hülye oka van, és olyankor adhat egy lökést a dolognak, ha elakadás esetén a nő is keresi. Mi (huszonéves pár) így voltunk,és két év elteltével nem bánom. Ha akkor nem megyek utána és nem kérdezek rá,hogy most meg mi a gondja velem (egyáltalán,velem van-e a gondja), hanem annyiban hagyom, nem lennénk most együtt.
Szóval ha tetszett a férfi, én lehet, hogy megpróbálnám tisztázni a dolgot. Úgyis le fog jönni, ha tényleg az van, hogy nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!