Találkozzak apámmal 8 év után?
A szüleim elváltak. Apámnál maradtam 13 éves koromig, ezután anyámhoz kerültem, azóta nem láttam.
Mig vele voltam nem valami jól viselkedett velem. Naponta ordibált velem, és most bocsássanak meg a következőkért, amit irok: ilyen szavakkal illetett engem: szar, fos, gané, élősködő pocok és még hasonlók. Nagyon fájnak nekem ezek a dolgok, az egész gyerekkorom. Tudom, hogy ő is csak az életnek egyik áldozata, és nem rossz ember. Erkölcsileg, szellemileg sokkal jobb, mint anyám vagy nevelőapám, csak őt is verte a sors, és csak én voltam ott, akinél kiélhette haragját.
Most volna lehetőségem találkozni vele, de ha kitudódik anyámékkal nagy vita lenne belőle, ezt sem akarom. Vajon megtegyem? Volt már valaki hasonló helyzetben? Milyen lenne/lehetne ennyi idő után találkozni egy apával?
ez egy nagyon nehéz kérdés. és gondolom te is tudod hogy itt választ nem fogsz kapni. mi nem ismerjük a konkrét tényeket, miért voltál apádnál ezidö alatt, miért nem anyád gondozott ekkor? miért kerültél el onnan? miért lenne mérges anyukád ha megtudná? szóval sok sok kérdés áll leötted amit neked kell saját magadnak feltenni és válaszolni rá.
ami biztos hogy attol hogy találkozol vele még semmi sem lesz. lehet holnap találkozol vele aztán még holnapután felhívjátok egyást a következö héten megint minden a feledésbe merül.
de ö az apád aki ahogy írtad nevet is téged egy darabig amikor anyukád hol is volt?....
Elég kemény gyerekkorod lehetett, jobb, ha a szüleiddel közvetlenül tisztázod a dolgaidat.
Nem hagynám ki helyedben ezt a lehetőséget. Ha te annyit elmondasz neki, hogy köszönöd, hogy abban a helyzetben melletted volt, már sokat tettél - önmagadért. Később megbeszélhetitek mindazt, amit leírtál itt. Felnőtt vagy már, úgy is látod a helyzeted, akár jó kapcsolatot is kialakíthatsz vele.
Szia!
Megvolt? :)
Talán segít ez blogbejegyzés, bár inkább apádnak kellene megmutatni. :) (Amennyiben hívő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!