Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nyáron lesz az esküvőm. Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lesz az esküvőm. Azt szeretném, vőlegényemmel aznap csak a templomban találkozzak először, ott lásson csak menyasszonyi ruhában. De nem tudjuk ilyenkor mikor, hogy adja át a menyasszonyi csokrot? és én hogy tűzzem ki neki a kitűzőt a zakojára?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a férj násznagya ilyenkor is kikéri a menyasszonyt,és akkor adja át a vőlegény nevében a csokrot is. A menyasszony pedig a templomban az esküvő előtt teszi a kitűzőt a vőlegény zakójára.

De ahány ház,annyi szokás.

2011. márc. 24. 20:54
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
A menyasszonyi csokrot nem a vőlegény adja a kezedbe, hanem az esküvőszervező. A kitűzőt meg a vőlegény teszi ki magának, vagy ha bénácska, akkor segít neki valamelyik családtag. Én még erről nem is hallottam, hogy ezeket egymásnak kellene csinálni. A vőlegény viszont tényleg a szertartáson szokta meglátni először a felöltözött menyasszonyt.
2011. márc. 24. 20:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Én se hallottam ilyesmiről. A szüleim esküvőjén az após vette a csokrot és adta oda anyunak.
2011. márc. 24. 21:03
 4/14 A kérdező kommentje:

mindkét hozzászolonak: köszi.nálunk nem lesz vőfély, eskuvoszervező. Igen, a barátnőm esküvőjén ő tűzte ki a vőlegényének. Aha a kitűzőt magának is lehet ez jo!

De a csokor dilemmás.

2011. márc. 24. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Esküvőszervező...és ha valakinek nincs pénze flancolni,és maga szervezi az esküvőt?

Egyébként szerintem ez jó megoldás,hogy a csokrot átadják a nevében, a kitűzőt,hát azt nemtom..mert ha te tűzöd ki neki akkor úgy is lát a templom előtt. Szerintem azt is küld el valakivel:)

Amugy ha csak a templomban fog látni,akkor hogy oldjátok meg a fotózást?:)

2011. márc. 24. 21:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Én se értem minek esküvőszervező, mi szervezzük az egészet és ettől még jobb is. A fotozás sima ügy: templomi esküvő után irány a fotos utana a lagzi.Aha ha jol szűrtem le a válaszaitokbol,akkor a csokrot az apósom is átadhatja , a kitűzőt meg....vagy ő maga vagy esetleg azt meg az anyja kitűzi neki. Szerintetek? Összeverbuváltam a megoldást a ti válaszaitokbol :-)
2011. márc. 24. 21:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Én írtam az após dolgot.

Ebből a dologból kiindulva te az apóstól kapod a csokrot, ő pedig az anyukádtól a kitűzőt.

Ez is egy szimbóluma annak, hogy rátok bízzák a gyereküket :)

2011. márc. 24. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok, mi azért kértünk fel esküvőszervezőt, mert az sem egy utolsó szempont, ha a családnak az esküvő előtti időszak nem rohangálással, szervezéssel telik. Mellesleg mi sem vagyunk gazdagok, teljesen átlagos keresetünk van, és a nő, aki az esküvőt megszervezte, összesen kért 70ezer forintot, amiben benne volt a csokor, a teremdíszítésnél használt összes virág és dekoráció, egy gyümölcsasztal, sőt még egy csokoládé-szökőkút is.
2011. márc. 24. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Az esküvőszervezős válaszadónak: Persze, én nem rosszbol mondtam, ha nektek ugy volt könnyebb és jobb és ha árban is jo volt,akkor érdemes lehet igen. Elég jo ár,ha a csokor+diszités benne volt. Mi magunk szervezzük, de ügyelünk rá,hogy ne legyen fáraszto-minden héten 1dolgot elintézünk és igy fokozatosan,lassan de biztosan.
2011. márc. 24. 22:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Az "após dolog"válaszadónak: Hallod-e, szuper ötlet! Hogy erre nem gondoltam! Hát nem az ő anyja ,hanem az enyém tűzi ki és aposa meg nekem a csokrot! És "rábizzák a gyereküket"-ez nagyon szép. Remélem nem lesz ez ellen kifogásuk! Megoldva! Ezt meg is beszélem vele! Köszönöm!! És mindenkinek!!!
2011. márc. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!