Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú menyasszonyi ruha állna jól nekem, ha (többi lent)?
ide linkelte be egy lány ezt, szerintem csodaszép benne, és neki is ilyen adottságai vannak:
Hurkáim nincsenek...
Esküvő nyáron lesz.
Felső rész milyen legyen? Pántos? Nyakbaakasztós? Pánt nélküli? Kerek dekoltázs? Valamilyen forma? Vagy egyenes?
Szívesen megnézném a ruhádat, írok!
hmm... szerintem mell alatt szabottat válassz, mert ilyen adatokkal annyira nem lehetsz lapos/vékony derékban, hogy egy igazán passzos, fűzős ruha jól állna. Szerintem ha alapjáraton nem is vagy az, a fűzős, szoros felsőrész akkor is hurkásítana. Nem sértésből, de é máshogy nem tudom elképzelni ehhez a magassághoz ezt a súlyt.
Plusz, ha mellben jobb vagy mind derékban, érdemes arra helyezni a hangsúlyt. Főleg hogy magasnak sem vagy mondható, a mell alatt vágott fazonok pedig nyújtanak optikailag, a derékban szabottak pedig összenyomnak.
a pántos, pánt nélküli, nyakban kötött fazonok is jók neked. Ha extra hangsúlyt akarsz helyezni a melleidre, akkor a nyakban kötős a tökéletes számodra.
karcsúbbnak tűnhetsz, ha mell alatt/derékban sötétebb színű szalag/rész/csipke borítja a ruhádat.
Ilyesmi ruhák szerintem tökéletesek lennének:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!