Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, kicsit telt lánynak milyen stílusú menyasszonyi ruha való? Linkelnétek nekem képeket?
Lassan eljött az idő, hogy a ruhám után nézelődjek, viszont nem tudom milyen fazonok állnának jól. Pociból, és combból lenne mit leadni, mellekkel is meg vagyok áldva. És átlagosnál tényleg egy kicsivel alacsonyabb vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Egyszerüen menj be szalonokba és próbálj fel külömbözö fazonuakat.
én 163 cm vagyok és 63 kiló voltam az esküvökor, nagy cicikkel. nekem olyan volt ami kiemalte a ciciket de nem lógtak ki belöle + mivel a karom nem túl vékony volt egy váll szélén felmenö pánt volt.
de ezer ruhát felpróbáltam nehéz nagy cicikre ruhát találni.
Én is ilyen alkat vagyok mint te, a rövid ruhás válaszolót nem bántani akarom, de higgye el, nem lennének jók azok a ruhák. Mivel nagyon alacsonyak vagyunk, a lábunk is rövid, ráadásul nem is piszkavasak vagyunk, egy olyan hosszúságú ruha borzalmasan mutatna. Kettévágja az amúgy is rövidke lábat és elefánt vastagságút csinál belőle. :( Nekem is nagyon tetszenek azok a ruhák, de az alkatom miatt egyszerűen sirhatnékom van, ha felveszem. :)
A lényeg az, hogy ne túl habos babos legyen, mert eltűnsz benne. Lehet királylányos, de ne az a légballon méretű szoknyás verzió legyen, plusz ne legyen vízszintesen osztott a szoknyája, tudod arra godnolok, aminek a fodrai ilyen szép vízszintes sorokba vannak rendezve, mert az is szélesít és még jobban összenyom.
Én is a "ne legyen" részt bővítem, bocsi :D
Ne legyen pánt nélküli, nagy mellen nem mutat jól. Viszont a nyakbakötős jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!