Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, kicsit telt lánynak milyen stílusú menyasszonyi ruha való? Linkelnétek nekem képeket?
Lassan eljött az idő, hogy a ruhám után nézelődjek, viszont nem tudom milyen fazonok állnának jól. Pociból, és combból lenne mit leadni, mellekkel is meg vagyok áldva. És átlagosnál tényleg egy kicsivel alacsonyabb vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
magassarkú kilőve, mivel párom 5 centivel magasabb maximum nálam :) Mi ilyen kis aprók vagyunk, tehát nagyon minimális sarka lesz a cipőnek, max akkora amekkora a vőlegény sarka.
Lányok, ezek gyönyörű ruhák, nagyon gondolkodom már egy ideje a nyakba kötősön ám, ez a ruha megfogott, csak nem ilyen sok mintával. Az A vonal is nagyon nagyon tetszik. Én attól félek hogy mivel ilyen alacsony vagyok és a magassarkú kilőve, hogy rajtam nem is fog látszódni valójában milyen a ruha formája :(((
Mikor koszorúslány voltam akkor pánt nélküli volt rajtam, fűzős és azt mondták jól állt, hát nem tudom ......
Szia itt talán meg tudod nézni milyen volt az én ruhám ha nem sikerűl és érdekel jelölj be és akkor már látni fogod:) én is olyan alacsony vagyok mint te :) üdv Zsani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!