Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi, illetve melyik menyecske ruha tetszik?
Figyelt kérdés
Kiválasztottam a 3 számomra legszebb menyasszonyi és menyecskeruhát, de az istenért se tudok dönteni:) tippek?
menyecske:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
menyasszony:
1.
2. [link]
3. [link]
2011. okt. 4. 17:12
1/41 anonim válasza:
Nekem egyik sem. :( Ízlések és pofonok.
2/41 anonim válasza:
nekem sem tetszenek ezek. Bár még az első menyecske ruha elmenne más színben, de szerintem ez csak azoknak áll jól akiknek nagyon szuper az alakjuk.
3/41 anonim válasza:
menyasszonyi ruhák közül szerintem az első az nagyon szép. én mindhármat felvenném eleve :)
menyecske ruhák közül a második
5/41 anonim válasza:
a menyasszonyi ruhák közül talán az első-de ezekhez tényleg ilyen jó alak kell.
a menyecskeruhák közül meg egyik sem,mert én abból a hagyományosat szeretem..-és ezek közül egyiket sem nevezném annak
6/41 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de számomra egyik linkelt ruha sem tartozik menyecske kategóriába, onnan egyik sem jön be. Viszont menyasszonyi ruhák közül az első gyönyörű. A második sem rossz, de a harmadik nem tetszik.
8/41 anonim válasza:
menyasszonyi ruhának az első:) menyecskeruhának sajna egyik sem.
10/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. okt. 4. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!