Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi, illetve melyik menyecske ruha tetszik?
Kiválasztottam a 3 számomra legszebb menyasszonyi és menyecskeruhát, de az istenért se tudok dönteni:) tippek?
menyecske:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
menyasszony:
1.
2. [link]
3. [link]
A menyecske ruhák közül egyik sem. :(
A menyasszonyi ruhánál az első.
Nekem is hasonló menyasszonyi ruhám lesz, mint ami itt is tetszik.
Sok boldogságot!
21 éves menyasszony.
Nekem menyasszonyi ruhából a második tetszik a legjobban (végre nem az az uncsi tipikus, amit itt a legtöbb kérdező szokott mutatni...bár a másik kettő se az a kategória, de a 2. a legszebb:) )
Menyecske ruhából nekem az első szabása tetszik legjobban, de se a színével se az anyagával nem vagyok kibékülve.
A harmadik gyönörű, de túl egyszerű...inkább koszorúslányon tudnám elképzelni vagy vendégen, a második pedig csodaszép, de én nem vennék fel hosszú ruhát a hosszú menyasszonyi ruha után, szóval nekem a menyecske mindenképpen rövid-térdig vagy picit fölé érő :)
Megmutatom mi tetszik nekem:
Valami ilyesmi, csak vörösben
vagy
vagy
vagy
persze mind vörösben :)
Menyasszonyiból a 3., menyecskéből az 1. Szerintem nembaj, ha nem piros, én nagyon sokszor láttam már olyan esküvőt, ahol a menyecskeruha nem piros, csak valamilyen árnyalata (sőt egyszer zöld) volt, és a díszítést ehhez igazították. Pl. pink menyecskeruhánál az éttermet fehérrel díszítették (terítők, székek, edények, vázák), és pinkkel dobták fel (pink virágok a vázákban, a férjnek pink nyakkendő, lufik, az asztalon kis kövecskék szintén pinkek). A torta is fehér és rózsaszín volt. Szerintem nagyon ízléses, és ezt bármilyen színnel meg lehet oldani, hogy harmonizáljon. A narancssárgával is sok lehetőség van, földszíneket is lehet használni, stb. Én sem fogok bordó/piros ruhát választani, mert nem szeretem azt a színt.
Sok boldogságot!
A menyecske ruhánál az első, a menyasszonyi ruhánál a második! :)
Nagyon-nagyon boldog és hosszú sírig tartó bensőséges házas életet kívánok nektek legyetek nagyon boldogok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!