Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy 18-19 éves lányon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 16:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem a kor, hanem inkabb a testalkat donto.
2011. szept. 28. 16:50
 2/30 anonim ***** válasza:
87%

Miért, a 18-19 éves lányok egyformán néznek ki?

Lényeges, hogy milyen a testalkat, de akár az is, hogy milyen árnyalatú a bőre, a haja, magas-e vagy alacsony, stb. De a ruhaszalonokban tudnak ebben tanácsot adni.

2011. szept. 28. 17:07
 3/30 anonim ***** válasza:
23%
testalkattól függ, viszont remekül állnak rajta a jelmezkölcsönzőből vett ruhák, mert ennyi idősen legfeljebb a farsangon öltözzön menyasszonynak...
2011. szept. 28. 18:24
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

Arra nem gondoltatok, hogy esetleg a szalagavatójára keres ruhát, és nem is az esküvőjére? És ha mégis, akkor mi van. Miért jobb később házasodni mint ennyi idősen. Miért fáj nektek ez? Nem ti fogtok elválni, ha esetleg válás lenne a vége, nektek egy forintotokba nem kerül.

Szerintem egyébként ugyanolyan ruha áll jól egy 18-19 évesnek, mint egy huszonévesnek. Próbálgass majd több félét, és úgyis látod majd, hogy melyik áll jól. Szerintem ne egyedül menj választani, de túl sok ember sem kell. És ha egy ruha csak egy kicsit is nem tetszik, akkor ne vedd meg. És ha esküvőre lesz, akkor azért nézz körül hátha árusítanak ki egy szalonban, mert akkor ha szerencséd van, akkor olcsóbban tudsz venni egy ruhát, mint esetleg bérelni egyet, és később még pénzt csinálhatsz belőle (eladod, vagy szalagavatóra bérbe adod), de ez csak egy ötlet.

2011. szept. 28. 18:32
 5/30 anonim ***** válasza:
33%
jó rövid, jól kivágott! ;)
2011. szept. 29. 09:08
 6/30 anonim ***** válasza:
21%
Csakis kizárólag fekete,mert a fehér a szűzesség jelképe.
2011. okt. 1. 00:58
 7/30 anonim válasza:
28%

Fekete, mert a fehér a szűziesség jelképe... :D :D

Jah! :D

Szerintem vegyél fel egy combfixet, harisnyakötőt, egy franciabugyit. Szoknya nem kell, meg vegyél fel hozzá egy fűzőt. Cipőnek meg egy platformcipőt és kész is vagy... :D :D

Ja meg sminkeld ki magad min állat, a szádat mindenképp húzd ki valamivel

Így szerintem szép menyasszony leszel. De esetleg a szalagavatón is jól mutatsz majd.

2011. okt. 1. 10:56
 8/30 A kérdező kommentje:
Arra nem is tudtok gondolni hogy esetetleg 4 éve vagyok együtt a párommal és boldogok vagyunk és még fiatalon szeretnénk megfogadni egymásnak hogy ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ szeretni tisztelni és becsülni fogjuk egymást jóban rosszban,??? ahogy ezt egyébként is tettük és szerintem igenis kor függő mert pl egy 40 éves nem hiszem hogy szép egy habos-babos ruhában....
2011. okt. 1. 22:15
 9/30 anonim ***** válasza:
39%
Ja örökkön örökké, amíg 5 év múlva nem unjátok meg egymást és egyikőtök nem lép félre.
2011. okt. 1. 22:22
 10/30 Pataki Éva ***** válasza:
93%
Kedves Menyasszony! Szerintem tőled függ! Milyen egyéniség vagy, mi az ami tetszik,és mi az ami jól áll neked.Ha ez a kettő megvan, akkor rendben lesz.Nem kell a trendek után menni.Ha nem teszik a túl csicsás, (sok olyan van), akkor válassz egy egyszerű vonalú hosszú fehér ruhát. A hosszú elegánsabb.Ha láttad a hercegi pár esküvőjét, ami Kate-n volt, nagyon egyszerű szabású volt, a dísze jóformán a széles hajtás volt a vállán, dekoltázsnál.Nagyon elegáns volt, különösebb díszítések nélkül is, pedig ő már rakhatott volna magára sallangokat bőven. Sok boldogságot!!! :)
2011. okt. 2. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!