Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy 18-19 éves lányon?
Kicsit idealista vagy, drága menyasszony. Nem olyan egyszerűek a dolgok, ahogy elképzeled, de csak nyugodtan tanulj a saját hibádból.
Biztos nem szalagavatóra kell? Már volt, vagy nem is lesz? Mert te a tanulás helyett inkább a párodnak(csupa nagybetűvel) és a kapcsolatotoknak szeretnéd szentelni az életed, annyira érettnek és bölcsnek érzed magad, hogy az nem igaz. Pedig ez pont nem annak a jele, mert most, hogy el kellene kezdeni önállósodni, te inkább beleugrasz egy házasságba.
Minek kell 19 évesen feleségül menni bárkihez?
Magamból kiindulva tudom, hogy nem vagyok rá érett...
F/20
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
Egyetértek. Az a ruha elképesztően gyönyörű!
A kommentelőknek meg üzenem, hogy ne itélkezzenek amiatt, hogy ez a lány 18 évesen akar férjhez menni, mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál! Nem kért titeket senki arra, hogy szóljatok bele. Ennyi.
Tényleg ízlés függő.. Szerintem elsősorban ez határozza meg a ruha milyenségét.
Jahj, a 20 éves fiú válaszán nagyon mosolyogtam.. elhiszem,h 20 évesen nem érett a házasságra, de ne hasonlítsa már magát egy 19 éves lányhoz. Ebből még azt is elárulja, h nem csak fiatal, de buta is.
Másrészt, attól, mert valaki ennyi idősen férjhez megy, még egyszer sem biztos, h szar lesz a házassága, vagy, hogy 5 éven belül elválnak. Köttethet 30-40 évesen is 2 évre szóló házasság, és mint tudjuk, ez sem olyan ritka.
Én 22 évesen mentem férjhez (2 éve) és én is megkaptam a hasonló irigykedő beszólásokat, mint a kérdező lány.
Igen, irigykedő, ugyanis, egy vadidegen ember tuti nem jó szándékból fog téged "óva inteni" a házasságtól. Szerintem tök nagy dolog ennyi idősen rátalálni az igazira! Akik pedig pedig 30 évesen lelnek rá, vagy még ennyi idősen se, azoknak savanyú a szőlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!