Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy 18-19 éves lányon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 16:47
1 2 3
 11/30 Atroposz ***** válasza:
14%
Ja és ez 20 fölött már nem is következhet be vagy harminc.
2011. okt. 2. 07:31
 12/30 Pataki Éva ***** válasza:
95%
Kedves Menyasszony! Szerintem tőled függ! Milyen egyéniség vagy, mi az ami tetszik,és mi az ami jól áll neked.Ha ez a kettő megvan, akkor rendben lesz.Nem kell a trendek után menni.Ha nem teszik a túl csicsás, (sok olyan van), akkor válassz egy egyszerű vonalú hosszú fehér ruhát. A hosszú elegánsabb.Ha láttad a hercegi pár esküvőjét, ami Kate-n volt, nagyon egyszerű szabású volt, a dísze jóformán a széles hajtás volt a vállán, dekoltázsnál.Nagyon elegáns volt, különösebb díszítések nélkül is, pedig ő már rakhatott volna magára sallangokat bőven. Sok boldogságot!!! :)
2011. okt. 2. 07:31
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
a menyasszonyi ruha nem kor, hanem alkat kérdése, meg nem utolsó sorban stílusé, neked kell tudnod, mit viselnél szívesen :)
2011. okt. 3. 18:18
 14/30 anonim ***** válasza:
88%

Pl. ez? [link]

De sok függ az ízlésedtől is, ahogy felettem is írták.

Ez egyáltalán nem illik egy 18-19 éveshez. Bár, én 70 évesen se venném fel: [link]

2011. okt. 3. 19:08
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Igaz nekem szalagavatós ruha lesz, de én esküvőre is felvenném. Nekem az álomfazon az egyberészes, fűzős felsővel, szolid díszítéssel, sweetheart nyakkivágással és rengeteg réteg tüll szoknyával. Íme: [link]
2011. okt. 3. 19:14
 16/30 anonim ***** válasza:
18%

Kicsit idealista vagy, drága menyasszony. Nem olyan egyszerűek a dolgok, ahogy elképzeled, de csak nyugodtan tanulj a saját hibádból.

Biztos nem szalagavatóra kell? Már volt, vagy nem is lesz? Mert te a tanulás helyett inkább a párodnak(csupa nagybetűvel) és a kapcsolatotoknak szeretnéd szentelni az életed, annyira érettnek és bölcsnek érzed magad, hogy az nem igaz. Pedig ez pont nem annak a jele, mert most, hogy el kellene kezdeni önállósodni, te inkább beleugrasz egy házasságba.

2011. okt. 3. 19:34
 17/30 anonim ***** válasza:
8%

Minek kell 19 évesen feleségül menni bárkihez?

Magamból kiindulva tudom, hogy nem vagyok rá érett...

F/20

2011. okt. 3. 20:48
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:14

Egyetértek. Az a ruha elképesztően gyönyörű!

A kommentelőknek meg üzenem, hogy ne itélkezzenek amiatt, hogy ez a lány 18 évesen akar férjhez menni, mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál! Nem kért titeket senki arra, hogy szóljatok bele. Ennyi.

2011. okt. 3. 22:00
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg ízlés függő.. Szerintem elsősorban ez határozza meg a ruha milyenségét.

Jahj, a 20 éves fiú válaszán nagyon mosolyogtam.. elhiszem,h 20 évesen nem érett a házasságra, de ne hasonlítsa már magát egy 19 éves lányhoz. Ebből még azt is elárulja, h nem csak fiatal, de buta is.

Másrészt, attól, mert valaki ennyi idősen férjhez megy, még egyszer sem biztos, h szar lesz a házassága, vagy, hogy 5 éven belül elválnak. Köttethet 30-40 évesen is 2 évre szóló házasság, és mint tudjuk, ez sem olyan ritka.

Én 22 évesen mentem férjhez (2 éve) és én is megkaptam a hasonló irigykedő beszólásokat, mint a kérdező lány.

Igen, irigykedő, ugyanis, egy vadidegen ember tuti nem jó szándékból fog téged "óva inteni" a házasságtól. Szerintem tök nagy dolog ennyi idősen rátalálni az igazira! Akik pedig pedig 30 évesen lelnek rá, vagy még ennyi idősen se, azoknak savanyú a szőlő.

2011. okt. 3. 22:44
 20/30 anonim ***** válasza:
62%
Jajistenem.. Akár együttmaradnak, akár szétmennek mert nem élték ki magukat, mi közötök hozzá? Ruhaválasztási tanácsot kért, nem azt kérdezte, hogy hozzámenjen-e.
2011. okt. 3. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!