Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy 18-19 éves lányon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 16:47
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
0%
én 18 vok okt,ben lesz az esküvőm és tüllös a ruhám,a mellemnél kicsit átlátszó(középen) nagy abroncsal. istenien jól áll egy 18 éveshez
2011. okt. 3. 23:00
 22/30 anonim ***** válasza:
Az elöttem hozá szolonak az ilyen stilus nekem is nagyon tetszik.
2011. okt. 3. 23:08
 23/30 anonim ***** válasza:
33%
Amire rá van irva hogy naiv libuska.
2011. okt. 3. 23:48
 24/30 anonim ***** válasza:
38%

„Jahj, a 20 éves fiú válaszán nagyon mosolyogtam.. elhiszem,h 20 évesen nem érett a házasságra, de ne hasonlítsa már magát egy 19 éves lányhoz. Ebből még azt is elárulja, h nem csak fiatal, de buta is.”

Most megtudtuk, hogy a 19 éves már érett a házasságra, a 20 éves meg még buta kölyök :D

2011. okt. 4. 00:20
 25/30 anonim ***** válasza:

Igazából tényleg a te stílusodtól függ. Én kb. 2 év múlva fogok férjhez menni, és nekem az ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek szerintem ízlésesek, nem túldíszítettek, és tökéletesen állhatnak egy szép, fiatal menyasszonyon :)

Válaszadók: miért fáj az nektek, ha ő ilyen korán szeretne házasodni? Az ő döntése, nem a tiétek, és nem azt kérte, hogy véleményezzétek az elhatározását. Mi is megkapjuk a magunkét, mert fiatalon akarunk házasodni, pedig mi is lassan 5 éve leszünk együtt. Miért ne lehetne megtalálni a párunkat fiatalon? A kor nem zárja ki.

20/L

2011. okt. 4. 09:19
 26/30 anonim ***** válasza:

Én 20 évvel ezelőtt 19 évesen mentem férjhez. Minden álmom a fodrokkal teli tüllös menyasszonyi ruha volt. Próbánál derült ki, hogy az alacsony termetem miatt elveszek a ruhába. Amúgy is egy csont vékony leány volt akkoriban!

Úgy hogy saját tapasztalatból mondom, hogy igen is számít a magasság és a súly is és nem árt figyelembe venni, azt is hogy kinek milyen a stílusa.

2011. okt. 4. 09:44
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem akarok beleszólni elhiszem hogy boldogok vagytok és hozzáakarsz menni, de lehet várni kéne ezzel még pár évet.. Mindketten majd még ha jól sejtem, nem hiszem hogy pár éven belül összeköltöznétek. Egyetem főiskola szaksuli elvégzése után ha ugyanígy éreztek bőven elég lenne a házasság, akkor már adottak lennének a körülmények, addig is az eljegyzés is szép mintája az egymás irányti elkötelezettségnek. Nagyon fiatal vagy még és tapasztalatlan, hidd el nem kioktatni akarlak, vagy bármi ilyesmi csak egy tanács. A házasság nagyon komoly dolog, egy két év alatt még nagyon sokat fogsz változni ebben a korban, ha tényleg életed szerelme együtt amradtok, és 22-23 évesen már teljes bizonyossággal egybekelhetek, mint két érett felnőtt ember, akik nem csak tervezhetik hanem el is kezdhetik megvalósítania közös jövőt! Tudom nem ez volt a kérdés, bocsi! CSak gondold meg, puszi!
2011. okt. 4. 11:42
 28/30 anonim ***** válasza:
62%

"Most megtudtuk, hogy a 19 éves már érett a házasságra, a 20 éves meg még buta kölyök :D"

Mivan?? Olvasd már el mégegyszer a válaszom légyszives!

Egy 19 éves lány átlagosan sokkal érettebb fejben, mint egy 20 éves fiú. Mi volt ebben az újdonság számodra???

Persze, vannak 20 éves fiúk, akik nagyon érettek, de nem hinném, hogy sok 20 éves srác vágyikl a házasságra, ellentétben a 20 éves lányokkal, akik ennyi idősen sokszor már jegyben járnak.

2011. okt. 4. 13:54
 29/30 anonim ***** válasza:
Amelyiket felpróbálod és jól áll...
2011. okt. 6. 00:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a ruhák tetszenek: (bocsi, hogy hosszú a link, de csak itt találtam meg)

[link]

és

[link]

Majd, ha már tudod milyen lesz a ruhád, mutathatnál egy linket :) Sok boldogságot :)

2011. okt. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!