Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy 18-19 éves lányon?
„Jahj, a 20 éves fiú válaszán nagyon mosolyogtam.. elhiszem,h 20 évesen nem érett a házasságra, de ne hasonlítsa már magát egy 19 éves lányhoz. Ebből még azt is elárulja, h nem csak fiatal, de buta is.”
Most megtudtuk, hogy a 19 éves már érett a házasságra, a 20 éves meg még buta kölyök :D
Igazából tényleg a te stílusodtól függ. Én kb. 2 év múlva fogok férjhez menni, és nekem az ilyenek tetszenek:
Ezek szerintem ízlésesek, nem túldíszítettek, és tökéletesen állhatnak egy szép, fiatal menyasszonyon :)
Válaszadók: miért fáj az nektek, ha ő ilyen korán szeretne házasodni? Az ő döntése, nem a tiétek, és nem azt kérte, hogy véleményezzétek az elhatározását. Mi is megkapjuk a magunkét, mert fiatalon akarunk házasodni, pedig mi is lassan 5 éve leszünk együtt. Miért ne lehetne megtalálni a párunkat fiatalon? A kor nem zárja ki.
20/L
Én 20 évvel ezelőtt 19 évesen mentem férjhez. Minden álmom a fodrokkal teli tüllös menyasszonyi ruha volt. Próbánál derült ki, hogy az alacsony termetem miatt elveszek a ruhába. Amúgy is egy csont vékony leány volt akkoriban!
Úgy hogy saját tapasztalatból mondom, hogy igen is számít a magasság és a súly is és nem árt figyelembe venni, azt is hogy kinek milyen a stílusa.
"Most megtudtuk, hogy a 19 éves már érett a házasságra, a 20 éves meg még buta kölyök :D"
Mivan?? Olvasd már el mégegyszer a válaszom légyszives!
Egy 19 éves lány átlagosan sokkal érettebb fejben, mint egy 20 éves fiú. Mi volt ebben az újdonság számodra???
Persze, vannak 20 éves fiúk, akik nagyon érettek, de nem hinném, hogy sok 20 éves srác vágyikl a házasságra, ellentétben a 20 éves lányokkal, akik ennyi idősen sokszor már jegyben járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!