Most mit csináljak? Találkozzak azért vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit megismertem hétvégén és mondta, hogy szeretne még találkozni velem. Én korrekt módon közöltem vele, hogy felőlem találkozhatunk, de nem szeretnék kapcsolatot. Mondta, hogy elfogadja, de azért találkozhatunk. Mondtam, hogy jó. Ma hívott és holnapra megbeszéltünk egy találkozót valami laza helyen. (Ő először vacsorát mondott.)
Mit gondoltok? Találkozzak vele azért?
20/L
2010. nov. 8. 16:13
1/8 anonim válasza:
Hát ha akarsz tőle valamit, akkor találkozz vele. Ha nem, akkor ne. (nem vagy köteles találkozni vele, úgymond "udvariasságból" elmenni meg nem kell ilyen esetben)
2/8 anonim válasza:
miért ne?
figy,én se akartam még laza kapcsolatot se mikor megismertem páromat,hátam közepére se kivántam egy pasit se,most meg azon izgulok,mikor kéri már meg a kezem:D
még jo is kisülhet belőle
23/N
3/8 anonim válasza:
Ha akarsz vele TALÁLKOZNI, találkozz. Ha nem akarsz, akkor meg ne. Ennek semmi köze ahhoz, hogy később jártok-e. Te korrekt voltál, megmondtad. Innentől fogva nem tartozol semmivel.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor most hívjam fel vagy sms és mondjam le? :D Csak ilyen még nem fordult elő, hogy megmondtam, hogy nem akarok kapcsolatot és csak akart találkozni... azért is tettem fel a kérdést, mert ilyen helyzetben még nem voltam. Általában megértették és elfogadták. : )
2010. nov. 8. 16:18
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! : )
2010. nov. 8. 16:18
6/8 anonim válasza:
ebből csak nyomulás meg zaklatás lenne
jobb még az elején leállítani
ha tényleg nem akarsz kapcsolatot
7/8 anonim válasza:
Nyilván ő sem biztos benne,hogy akar kapcsolatot, de szeretne veled megismerkedni. Miért ne lehetne? Ha az első találkozás után rájössz, hogy még kötetlenül sem bírod elviselni, akkor legközelebb nem mész el. De sztem ne csinálj magadból bohócot, aki kétpercenként változtatja a véleményét. Ha végképp nem akarsz találkozni sem vele, akkor úgy lett volna korrekt, ha ezt rögtön el is mondod, nem áldumával próbálod kikerülni.
8/8 anonim válasza:
Miért ne, ha tisztáztátok, hogy nem randi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!