Anyukámmal egyre többet veszekszünk. Pl a hajam bemelíroztattam azt mondta hülye vagyok. Nem azt teszem amit ő mond és már nem is szeretem.25 éves vagyok, lány. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam az elköltözésen de félek.2011. okt. 27. 18:59
1/11 anonim válasza:
25 évesen?? mi köze van hozzá mit csinálsz??
Miért félsz elköltözni?? ha van hova akkor menj..mi a kérdés?
2/11 anonim válasza:
Istenem mit ne adnék, ha ennyi problémám lenne! Nőj fel először is és engedd el anyád szoknyáját. 25 éves vagy nem kéne lassan önállósodni?
3/11 anonim válasza:
pontosan.25 éves vagy és vele élsz,akkor mindig "anyucipicilánya" fogsz maradni.mindig mindenbe bele fog szólni.:P
4/11 anonim válasza:
Hát nem tudom.Egy költözéssel rengeteg gond lehet ha félsz még ne.Akkor majd vissza se mehetsz.Amikor úgy érzed kész vagy rá akkor költözz.Addig is el kell viselned az anyukádat *-* Egyébként meg addig örülj amíg él :p
5/11 anonim válasza:
szerintem költözz el, ha ritkábban látod minden rendben lesz köztetek legalább is nem lesznek vitáitok ilyen hülyeségeken.
6/11 anonim válasza:
Szerintem el kell költöznöd. Építsd a jövődet. Nem mondom, hogy költözz más országba de egy saját otthon kialakítása mindenképp megoldás lehet. Én 19 évesen költöztem Dublinba egy bőröndel és egy kevés pénzel a zsebembe, de számomra ez megoldás volt mindenre. Az anyukák általába nem tudják elfogadni, hogy a gyermekük felnő de muszály. Ne félj! Vágj bele és meglátod, sikerülni fog! Hajrá!
7/11 anonim válasza:
Nyírd ki anyukád és ha nem lesz majd hiányolhatod hogy beleszól az életedbe!!!HIDD EL ANYUKÁD CSAK JÓT AKAR NEKED ÖRÜLJ NEKI HOGY VAN MEG HOGY OTT LAKHATSZ NÁLA!!!
8/11 anonim válasza:
7/7 nek üzenem, hogy örökké nem lakhat ott, sose lesz belőle akkor önálló, felnőtt ember..
9/11 anonim válasza:
Na jó, üzend szépen a többi ilyen hülyének hogy HA FELNÖTT VAGY AKKOR K**VÁRA NEM DÖNT MÁR A KI****OT ÉLETEDRŐL, MIT FÉLSZ?!?!? HUZZÁL A SZERETÖDHÖZ VAGY A BARÁTODHOZ VAGY MITOM ÉN CSAK MENY ÉS KŐLTÖZ EEEEEEL!!!
10/11 anonim válasza:
Csak jot akar neked h ne rontsd el a hajad ilyen fiatalon. Nem kell koltozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!