Ti otthon a családban pl ha van 1 anyuka meg 2 lánya akkor egy vízben fürdötök a kádban vagy minden nőnemű családtag külön enged magának vizet a kádban?
külön engedünk természetesen
szerintem már nagyon kevés helyen van hogy egymás után fürdenek az emberek
áhhh, külön. még a párommal is külön. és a gyerek után is leengedjük.
habár mi inkább zuhanyzunk
Könyörgöm, ki ülne bele abba a vízbe, amibe már valaki előtte leáztatta magáról a koszt, a tetején ott ál a szappanhab, ki is hűlt, van benne szőr, haj...
Függetlenül attól, hogy ki fürdött benne (a gyerekem, vagy egy vadidegen), a koszos víz az koszos víz.
Nagyanyám anno azt mondta, hogy a tisztasághoz a legfontosabb a tiszta víz. És utána jön csak a szappan.
enge sajnos kiskoromban ugy fürdettek hogy vagy a tesommal együtt, vagy az ö vizébe kellett mosdanom. ő erőszakos volt igy ő volt az 1. mindig én meg a 2. sajnos, De az élet megmutatta neki mire egy az erőszakosságával hisztijével nekem férjem van gyerekeim boldog vagyok, ő meg egy besavanyodott vénlány lett(38)20 éves kora óta férjhez akar menni de sose sikerült neki.
Ezt csak ugy megirtam. Mert gyerekkoromban nekem nagyon rossz volt hogy az ö koszos vizében kellett mosdanom
Ez nem pazarlás, ez higiénia! El se tudom képzelni, hogy más koszos vizébe fürödjek, fúj!
Amúgy mi csak zuhanyozni szoktunk, azt is gyorsan, így próbálunk spórolni, nem úgy, hogy más koszos vizébe fürödjünk( az olyan fürdésnek semmi értelme, így az az egy kád víz is pazarlás volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!