Ha nem tetszik amit a szüleid főznek otthon, akkor kenyeret eszel?
Nálunk a testvérem csinálja ezt,és elég bosszantó mert így a szüleimnek és nekem kell megennünk azt a mennyiségű kaját amit anyum 4 emberre szánt. Nekem elképzelhetetlen hogy szendvicsezzek rendes ebéd helyett,még akkor is ha nem a kedvencem az aznapi kaja,max kevesebbet eszek belőle és később majszolok még valamit. Szerintem ez a tisztelet kimutatása anyum felé,aki dolgozott azzal hogy legyen főtt étel aznap is és rosszul érezném magam ha ezt semmibe venném.
17/L
Mennyi idős a testvéred? Gondolom ő a kistestvér, általában azoknak szabad mindent. Nálunk legalábbis így volt...
A szüleid rontottál el ott, hogy hagyták neki, hogy válogasson. Gondolom kiskorában is ez ment, ha valami nem tetszett, kapott mást, később megcsinálta magának...
Én mondjuk megmondtam volna neki, ha tetszik, ha nem: megeszed. Ha nem, akkor mást sem eszel. Az éhség a legjobb szakács...
ha tiszteletből megenném amit anyum főz akkor eléggé padlót fognék, mert jelenleg elég sok féle kaját nem ehetek
nem hiszem hogy 4 főre szánt kaják nem tudtok megenni hárman
Érdekes kérdés. Nálunk mindig úgy volt, hogy sikerült jó kajákat főzni anyukámnak, de egy két alkalommal, amikor nem ízlett, akkor szépen szóltunk neki, hogy ez nem ízlik, elnézést.
Ezen nem sértődhet meg, hiszen lehet, hogy ő tökéletesen készítette el az ételt, csak neked nem ízlik.
Neked sem ízlik? Vagy ez többször van így?
Köszönöm a válaszokat,kiegészítem egy kicsit a kérdést :)
Második 19:09 Ne kötözködj.
19:17 Na ez az,ugyanez a szitu nálunk.
Anyu mindig próbálkozik hogy 2 féle ételt készít (pl.: disznópörkölt nekünk,marhapörkölt a bátyámnak /mert valójában ő az idősebb,jóóóóóóóval/) és annak ellenére se eszik a tesóm,hogy eddig ez volt a kedvence. És általában nem szokott olyan se lenni hogy drasztikusan sós vagy sótlan lenne valami mert anyám jó szakácsnő.
De másoktól is hallottam hogy nem volt kedve ebédet enni és melegszendvicset evett és ezen mindig megrökönyödtem.
Ezért főzök 13 éves korom óta magamra. Nem nagy ügy, a különórák mellett is meg lehet csinálni, és azt eszem, amit szeretek. Persze gondolom, több főre több idő.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!