Mi a véleményed az anyukárol? Ha egy családban szinte mindent az apa csinál, ő viszi a gyereket a különböző programokra, ő megy szülőire, anyuka meg otthon olvas
Szia...
Nos... Nem tudom miért kérdezed.. és nem tudom hogy állsz kapcsolatban a helyzettel.. De én is férjnél vagyok.. De amit csak el tudsz képzelni a mosáson, mosogatáson, főzésen keresztül a takarítást.. a szúnyogháló javítást.. a szekrény beállítást.. a cserépkályhába való begyújtást... Mindent én csinálok Nő létemre.. És idegesítő tud lenni, hogy ő meg csak alszik...
Nos, már bocsi.. de az ilyen nő inkább temesse el magát a szégyenbe..
De vannak ilyen férfiak is... De az ilyentől menekülni kell..... Én azt teszem... :D
Mennyivel jobb lenne, ha két olyan ember találkozna, aki gyorsan... segít a másiknak... együtt elvégzik a napi teendőket.. :D
Nos, nekem ez a véleményem...
Bocsi, ha bántó... De e tapasztalat...
És a dolgos fél... nem is tudja megérteni, hogy miért ilyen a másik...
:)
Legalábbis én nem.. :D
Szép napot..
:)
25/N
Hát, ha anyuka csak OLVAS, semmi mást nem csinál, az vagy nem életszerű, vagy anya nagyon elvont.
Ha a házimunka megosztásáról van szó, tehát főz, mos, vasal, takarít, akkor valszeg. csak nincs igénye a különböző programokra, de lehet, csak így tudják megosztani a feladatok.
Ehhez kevés az infó.
Ez ellen CSAK A FÉRJNEK lehetne kifogása - hogy ök ketten hogy osztják be a tennivalókat, az nem tartozik másra.
Ismertem olyan párt, ahol a férj csinált az égvilágon mindent, de cserébe a feleségnek állandóan készenlétben kellett állnia, hogy a férj le akar vele feküdni.
Nekik igy jó volt - másnak meg semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!