Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párotok milyen gyakran megy...

Párotok milyen gyakran megy veletek sétálni, egyéb programokra, mióta otthon vagytok és többet vagytok egyedül? Többet vagy kevesebbet foglalkozik veletek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ugyanannyit,mint eddig.reggeltől estig dolgozik,sajnos nem sok időt van itthon.
2010. márc. 3. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom hétköznap dolgozik 2 melóhelyen,minden másnap éjszaka és minden nap 2 ig!Pár órát vagyunk együtt de azt kihasználjuk,amikor hazajön a gyerekkel játszik ,majd hagyjuk aludni este mikor elalszik a gyerek csak egymással foglalkozunk!Szombaton még én suliba vagyok addig övé a baba,vasárnap délután mindig csinálunk valami családi programot!
2010. márc. 3. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Igyekszünk minél több időt együtt tölteni
2010. márc. 3. 12:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, mi is. De ez mégis mennyit jelent? Heti 2 séta, vagy csak hétvégén?
2010. márc. 3. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hétköznap nem jön velünk sétálni, mert még az idő miatt korábban kimegyünk, ő fél 17 fele ér haza. De ha jó idő lesz, főleg nyáron a nagy melegben később megyünk ki, akkor már együtt. Hétvégén ha olyan idő van akkor együtt megyünk sétálni, bár ez nem szombat-vasárnap van így mostanában, mert állandóan hétvégére romlik el az idő, így nem nagyon tudunk menni sétálni.
2010. márc. 3. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Én nem értem. Az én párom sincs itthon állandóan, de ne is legyen, mert megkergülnénk egész nap, állandóan együtt. A délutánok és esték hol együtt, hol külön telnek. De mindketten igényeljük, hogy ha csak fél órában is, de megbeszéljük az aznap történteket. Szóval van, hogy ennyi jut egy nap. A hétvégéket igyekszünk együtt tölteni, de akkor is mindig megyünk valamerre: családhoz, barátokhoz, moziba, vásárolni, stb. Nem vagyunk sokat együtt (naponta 2óra, hétvégén azért jóval több), de egyikünk sem panaszkodik.
2010. márc. 3. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

sajnos az én párom is sokat dolgozik, nincs lehetőség többet együtt lenni.

hétvégenként kutyát sétáltatunk, de csak keveset, mert a kutyám már idős.

de a hétvégék meg sajnos hamar eltelnek!

de hát ez van!

2010. márc. 3. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom és a párom is, most lesz 1 éves a pici. Hétvégén együtt sétálunk a babával viszont, általában mindent együtt csinálunk :)
2010. márc. 10. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi mostanában sétálgatunk csak, kutyasétáltatás. :) Amúgy hétvégente mindig együtt vagyunk. Semmit nem változott terhesség alatt. Épp mostanában vettem észre, hogy jobban kiakadok ha tovább kell bentmaradnia a munkahelyén, azelőtt az ilyen fel se tűnt.
2010. márc. 10. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor megyünk együtt ha nagy bevásárolni megyünk,mert ilyenkor sok a motyó és ő vezet.Én már mondtam neki,hogy elmehetnénk sétálni,de azt mondja fáradt!Nagyon parasztnak tartom ezért,hogy ő nem igényli a 3-asban való sétát!De hát ez van!
2010. márc. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!