Mit csinálnak otthon azok a kismamák, akik már nem dolgoznak és egyedül vannak otthon? Adjatok nekem légyszi tippeket, mivel kössem le magamat! Jobb tippeket szeretnék, mint a netezés meg a házimunka. :-)
Én a gyerekszoba falát dekoráltam, meg az ajtó és az ablakét. elég sok időt elvett.
Matrica és karton vagy dekorgumi figurákat készítettem. Volt olyan ami nem sikerült azt kidobtam és kezdtem elölről.
Tanulás. Bármit!
Akkor még főiskolára jártam, előre megtanultam amit kellett, vizsgára már csak átolvastam egyszer.
Szia!
Én vásárolgattam a fiamnak, dekorgumiból díszeket készítettem a szobájába, baba-mama oldalakat nézegettem a neten, főztem, sütöttem. Van 6 kutyánk, imádom őket, de nagyon sok meló van velük, szóval elvoltam :D Mellette felújítottuk a házunk alsó szintjét, úgyhogy kivettem a részem a tégla pakolásból és a csempe vágásból is. Nem unatkoztam a terhesség alatt. Most 37 hetes vagyok, de már nem nagyon van erőm semmire. Reggel felkelek, elintézem a kutyákat, megfőzök és hulla vagyok, pihizek, este megint kutyázás, aztán egy jó kis meleg fürdő és alvás. Nagyon ki vagyok már merülve és egyre jobban fáj mindenem... Remélem hamarosan megszülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!