Kismamik ti mit csináltok egyedül otthon?
32hetes vagyok, már itthon vagyok, reggel felkelek, kitakarítom a házat, rendet rakok(mivel ezt naponta csinálom kb 30perc az egész.)Kimosok...
Ma épp nem kell főznöm mert maradt tegnapról, párom csak 3-4körül ér haza.Addig nem tudok magammal mit kezdeni...
Nézegetem hogy ezen a héten mije fejlődik a babának...
Unatkozom:(
Alig várom hogy meglegyen a pici, és lekössön:)
De ez még odébb van.
Ti mit csináltok otthon?
Szia!
Én 23 hetes km vagyok, és a 6. héttől itthon, folyamatos pörgésben. Kijárok a piacra (mint a nyugdíjasok), átrendezek és pakolgatok a lakásban olyan dolgokat, ami nem túl sűrűn jutna máskor az eszembe.
Ezen kívül rátaláltam egy régi elfoglaltságomra: üvegfestés.
Sokat járnak hozzám barátnők, és van hogy én megyek hozzájuk.
Itthon vagyok a kislányommal :) de nekem még sokkal több van hátra.....
Szerintem aludd ki magad:) készíts kari díszeket , sétálj a jó időben, talizz barátnőkkel :)) élvezd ki ezt a szabadságot mert utána sokáig nem lesz ilyen :))
Én most kezdem a 22. hetet és itthon vagyok a 11. hét óta.
Eddig csak 1-2 napot unatkoztam, mindig elbóklászok valamerre. Van, hogy napi 5x sétál a kutyám, mert mehetnékem van. :)
Most kezdem a kreatív hónapot. :)
Tesómnak kreatív hobbi boltja van, úgyhogy van miből válogatnom. Most a karácsonyi ajándékokat kezdem el, meg mivel varrónő vagyok, készül a baldachin és az ágyrácsvédő, meg falvédőt is akarok. Én folyton kitalálok magamnak valamit. :) Most még van rá időm.
Hát barátnők se nagyon vannak, mert vidéken lakom, és ők Pesten albérletben, vagy párjukhoz költöztek.
1-2maradt aki reggeltől estig dolgozik...
Hétvégéken vagyunk páran, de akkor már párom is itthon van:)
Én a 12. héttől vagyok itthon és nagyon nehezen szoktam meg,főleg azért mert sokat kellett feküdnöm.Mostanra már felkelhetek így jobban telik az idő.Ma pl. gereblyéztem egy kicsit,annyira jó az idő.Van,hogy gobelinezek,olvasok,filmet nézek.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!