Mit tennétek, ha rájönnétek, a férjetek próbálkozik egy kolléganőjénél (persze azt állítja, csak barátok), és ti otthon vagytok a 2 hőnapos bébivel?
Tipikusak a válaszok: támadóak.
1) nem kell ahhoz házasnak lenni, kedves egyik válaszoló, hogy ilyesmi történjen az emberrel. Elég együtt élni valakivel. a megcsaláshoz meg még együttélés sem kell, ahhoz elég járni.
2) már miért lenne a nő hibája?? 2 hónapos bébivel kevés nő szokott vad orgiákat rendezni. A hormonháztartása nem állt még vissza a normális kerékvágásba, lehetnek még fájdalmai, és biztos hulla fáradt. aki ilyesmit ír, az egy pillanatig sem gondolja végig a válaszát, hanem odaveti, amit a nullagyak szoktak.
Kérdező: honnan tudod, hogy próbálkozik és nem csak tényleg barátok?
Az én férjemnek vannak női barátai, ismerem és kedvelem én is őket, és tudom, hogy tényleg nincs ennél többről szó. Te miből gondolod, hogy a férjed nem csak barátkozik?
HÚÚÚ!!
A férjed csak ne nagyon barátkozzon,hanem munka után tiplizzen haza a családjához!!!
Jó neki,hogy egy pici baba mellett van ideje más nőkkel barátkozgatni!
Én a helyedbe elejét venném a dolgoknak!Nehogy ebből a barátkozásból más is legyen!!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:48
Igen, sejtettem, hogy lesz valaki, aki nem fogja el, hogy mit írtam. Igen, csak ugye házasságnál örök hűséget fogadsz, és tovább tartanak, mint egy sima kapcsolat. Nem írtam sehol, hogy párkapcsolatban nem lehet megcsalni a másikat, csak ugye házasság előtt fogadalmat tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!