Mit tennétek, ha rájönnétek, a férjetek próbálkozik egy kolléganőjénél (persze azt állítja, csak barátok), és ti otthon vagytok a 2 hőnapos bébivel?
"Semmit, eleve meg sem házasodnék soha. Nem tudom, hogy képesek elhinni emberek, hogy majd 30 évig csak velük lesz a párjuk együtt, na persze. Pl. a férfiak legalább 30%-a már a házasság első évében megcsalja a párját."
Sajnálom, hogy ilyen szegény vagy érzelmileg, és mindenkiben csak a rossz indulatot látod (ez esetben a saját pasidban). Létezik olyan férfi, aki nem csalja meg a feleségét (és ilyen nő is), ha nem hiszed, nyugodtan irígykedj...
Kérdező:
- Beszélgess el a férjeddel, hogy tudja, milyen nehéz neked otthon a babával, és te is szívesen flörtölgetnél, ha lenne időd...
- Ha csak kitaláció, ne gyötörd magad rajta. Inkább járj utána, hogy igaz-e.
"Sajnálom, hogy ilyen szegény vagy érzelmileg, és mindenkiben csak a rossz indulatot látod (ez esetben a saját pasidban). Létezik olyan férfi, aki nem csalja meg a feleségét (és ilyen nő is), ha nem hiszed, nyugodtan irígykedj... "
Rosszindulat,nem rossz indulat, irigykedj, nem irígykedj.
Aki szerint hülyeség, az irigykedik ?:D. Mire irigykedek mégis? De mit várok egy olyasvalakitől, aki írni se tud rendesen. Aki nem hisz a házasságban, az szegény érzelmileg ?:D. Te nagyon buta vagy.
07:52-nek
"Igen, csak ugye házasságnál örök hűséget fogadsz, és tovább tartanak, mint egy sima kapcsolat. Nem írtam sehol, hogy párkapcsolatban nem lehet megcsalni a másikat, csak ugye házasság előtt fogadalmat tesznek."
Itt nem arról szól a dolog, hogy meddig tart a kapcsolat, már ne is haragudj. Ez arról szól, hogy _van rá némi esély_ hogy az egyik fél megcsalja a másikat. Ennyi. Nem kell ennél jobban belemenni. Ez kapcsolatban is szörnyű és gerinctelen. Neked fogadalom kell a hűséghez? Akkor nagyon el vagy tévedve :) Nem attól szörnyű ez a szituáció, hogy valaha fogadalmat tettek egymásnak a hűség tekintetében. Hanem attól, hogy ez megcsalás. És attól, hogy ha igaz, akkor a ffi nem is gondol a párjára, a gyerekére, csak magára. ehhez ismétlem, nem kell házasnak lenni, semillyen pluszt nem ad az elítélhetőségéhez az, hogy házasok. Ha együttélnének, akkor is pont ugyanannyira lenne egy ilyen tett elítélendő és szörnyű.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:04
Mennyire kell lebutítani egy választ, hogy felfogd ?:)
Hol írtam, hogy csak az eskü miatt vagyok/ lennék csak hűséges. Érdekes, eddig nem voltam házas- nem is leszek- mégsem csaltam meg senkit. A többség megcsalja egymást, hidd el. És engem nem csaltak meg, nem vagyok elvált, az ilyen rossztapasztalatodvan maszlagok most nem fognak bejönni. Aki nem is csalja meg a másikat, annak is vannak/ voltak flörtjei stb. a házastárs mellett. Menj fel bármelyik csetre pl. házas emberek simán flörtölgetnek, levelezgetnek a házastárs háta mögött, sokszor a megcsalásig is eljutnak. Ti most tényleg azt hiszitek, hogy ha már elmúlt a szenvedély, szerelem, akkor marad a szeretet, és a másik nem vágyik szenvedélyre ?:D Nevetséges. Álomvilágban éltek. De mondom, egyszerűbb lepontozgatni, mint megerőltetni magatokat néha, és gondolkodni kicsit. Tudom, a gondolkodás nem a nők asztala, de azért mégis kéne kicsit.:D
ohohoh.... megint egy okos férfi... hát kérte valaki, hogy megházasodj??? kérte valaki, hogy csinálj gyereket???
nem az volt a kérdés, hogy te meg akarsz-e házasodni.... szerintem a kutyát sem érdekli, hogy te hűséges vagy-e.... sőt a barom hím-soviniszta dumád sem érdekel senkit.... "tudom, a gondolkodás nem a nők asztala" na az ilyen dumákból látszik mekkora gyökér vagy. Ráadásul offolsz folyamatosan.
Kérdező: milyen jelek alapján gondolod, hogy próbálkozik? másképp viselkedik veled?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:34
Ne legyél ideges, Kicsim:). Jaj, nekem nem szabad eltérni kicsit a tárgytól, de az oké,hogy te barmozol, ugye ?:). Köszönöm, pont az ilyenekről beszéltem, mint te. Most jön a hiszti :D
:) nem jön a hiszti, annyira nem érdekel a dolog... de szerintem hagyjuk, úgysem tudjuk meggyőzni egymást
egyébként, csak mondom, nekem egészen addig nem volt bajom veled, amíg el nem kezdted általánosságban fikázni a nőket. de mindegy, gondolj amit akarsz... nekem is megvan a saját véleményem.
Elég gáz, hogy itt "marakodtok" egy férfitől meg főleg érdekes, hogy hisztizik, mint egy nő :-))))
Lehet, hogy senki nem hűséges a párjához, bár ezt azért kétlem, de mindenesetre gusztustalan, hogy flörtölget máshol amikor ilyen pici babája van, kivéve ha ő nem is akart gyereket, mert ilyen is van.
Elég gáz, ha félrelép az akivel összekötötted az életedet, ha van papír, ha nincs, de így?? Az asszonynak az ő pár hónapos pici babája mellett hogy lesz ideje a szenvedélyt keresni? Vagy az csak a férfiaknak jár akkor? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!