Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?
"Ha válogatnék se főzhetnék magamnak mikor itthon van, mert az pazarlás. De nem válogatok, egy két étel van amit nem szeretek, Ő viszont minden héten legalább kétszer biztosan főzi valamelyiket, mert Ő szereti őket. "
Ez tényleg túlzás :(
Próbáld vele megbeszélni, hogy ezt és ezt (ne mondj túl sok ételt, csak ami tényleg kifordul a szádból) tényleg nem szereted.
Jézusom, nem itthon sosincs ilyen!!
Egyeseknek nehézkes látom a kérdés megértése. Mi az, hogy dolgozzon,hogy vehessen magának kaját? Nincs 18 éves, a szülőnek kötelessége ételt biztosítani neki! Aki gyereket vállal,annak 18 évig ezt muszáj megtennie.
"Nem kötelessége mindenkinek szeretni főzni, ha megteszi, a család alkalmazkodjon, vagy előre beszéljétek meg, és segítsetek be."
Erre még azt akartam mondani, hogy amikor Anya itthon van, akkor egész nap itthon van, én az iskolából fél négy, legkorábban három körül érek haza. Olyankor már mindig kész az ebéd, akármi is az, már nincs miben segíteni.
EZT ANYUKÁDDAL KELL MEGBESZÉLNED.
Mindenre írsz valami ellenérvet.....tehát "ennek az egyenletnek nincs megoldása."
Most komolyan, miféle választ vársz? Hiszen bárki leírja hogy náluk otthon mindenkinek számít az akarata meg megbeszélik az segít a te gondodon?
Nálunk dettó ugyanígy van!
Ha olyan kaja van amit nem szeretek,akkor aznap nem eszek.És az előző napiból se tudok enni,mert azt mindenki szereti,el is fogy ebédre meg vacsorára.
Most is,anya csinált káposzta levest,már szerdán. ezt nálunk olyan kaja,amit ő is,tesóm is(bár ő sem komléja,de éhes és ezért) megeszi. Én viszont nem szeretem,és inkább ilyenkor nem eszek. Hiába van itthon kenyér,nem ehetek vajas kenyeret (csak akkor ha már mindenki lefeküdt aludni),mert az a káposztához van. Én ne egyem meg csak ugy a kenyrete,mert finnyáskodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!