Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya azt eszi amit főz, és...

Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?

Figyelt kérdés
Ha Anya főzelékre vágyik, akkor főzeléket főz, mondván, hogy ő dolgozik meg a pénzért, amiből alapanyagokat tud venni, és utána ő áll a tűzhely fölött is. Ha én nem szeretem a főzeléket, akkor én aznap nem kapok ebédet, mivel főzelék az ebéd, magamra vessek ha azt nem eszem meg. Ha Anya valami olyanra vágyik, amit én nem szeretek, akkor azt megfőzi, én pedig nem eszem semmit, és ez mindig így van ilyen esetekben. Ez máshol is így van?
2011. febr. 25. 14:51
 91/138 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés családban van így, ahogy nálatok.
2011. febr. 28. 23:18
 92/138 anonim ***** válasza:
100%

Csak az 5.-ik oldalig olvastam.

Oké szóval annyit választ vársz a kérdésedre, hogy

így van e vagy nincs és kész ?

Nincs így minden családban ezt állíthatom. Lehet, hogy valahol így van viszont.

Megértem, hgy meguntad a sok választ, de eleinte csak ötletet akartak írni, hogyan tudnál ebből a helyzetből kijutni, gondolták arra is kíváncsi lehetsz, mert csak egy igen nem válasszal tényleg mit is érsz ? De ezt nem piszkálásként csinálták.

Egyébként, ha lehet anyuddal beszélni, mert semmi más problémátok nincs, akkor ezt valahogy csak meg kellene beszélni, mert ilyen nincs. Mi az, hogy megeszi a sajtot felvágottat. Edd csak meg, és mondd meg neki, hogy mi az hogy én nem ehetek itthon ? Ennyit még magamról is eltudok képzelni, ha ide jutna a helyzet, hogy megmernék kérdezni, megpróbálnám megértetni vele, hogy ez éheztetés, ilyen nincs. Legalább zsebpénzt adjon, ilyen nincs.

Bocs ha én is elég hosszúra sikeredtem, de legalább konkrétan a kérdésedre is válaszoltam.

2011. márc. 1. 01:40
 93/138 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem mindent szeretek amit anyu főz,de anyu csak heti 1-szer főz a munkája miatt.Van h. azt főz amit szeretnénk,de van h. egyszerűen kijelenti mit fog főzni.Inkább az az általános h. én szeretek olyat amiket ő nem szeret és azokat nem is csinálja meg, ha én csinálok valamit amit ő nem szeret akkor nem eszik belőle,de nincs belőle gond,mert apu szereti.De ritkán van olyan kaja amit egyikünk se szeret.Pl. most hétvégén csk sültkrumpli volt,aminek én nem örültem,de megedtem mert kajás voltam.Ez van ha nincs pénz kajára.
2011. márc. 1. 09:07
 94/138 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom mi minden nap rendelünk...
2011. márc. 1. 10:18
 95/138 anonim ***** válasza:
75%

Én nem hiszem el Neked hogy puszán álaszt vársz a kérdésedre: Ez minden családban így van?

Nagyon jól tudod hogy erre a válasz az hogy nem, nem így van mindenhol.

Sokan használják arra ezt az oldalt hogy itt szídjanak valakit akire haragszanak, vagy itt adják ki a dühüket, és erre a tipikus kérdések a "szerintetek is gáz?" meg a "máshol is így van?" csak hgy két példát említsek, ebből te felhasználtad az egyiket. Mivel ezek költői kérdések, ezért egyértelmű hogy a kérdező csak ki akarja adni a dühét a témában. Hiszen egyértelmű, hogy NEM, nem minden családban van így ezt biztos te is jól tudod hiszen gondolom vannak barátnőid és látod hogy náluk esetleg máshogy van.

Aztán ha valaki rávilágít erre, vagy tanácsot ad, vagy a másik félnek ad igazat, stb. akkor jön a tipikus ártatlan: "dehát én tééééényleg csak kíváncsiságból kérdeztem..."

Csak ehhez túl átlátszó, a fent leírtak miatt.

2011. márc. 1. 11:38
 96/138 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy ez így helyes hiszen egy szülőnek oda kell figyelnie arra hogy a gyereke rendesen táplálkozzon.

És most nem arra célzok hogy lehet folyamatosan válogatni.

De szerintem nem szép azt a fejihez vágni hogy eszel amit kapsz vagy éhen maradsz. Az egy gyerek és nem egy kutyus.

2011. márc. 1. 12:17
 97/138 anonim ***** válasza:

*Anya azt eszi amit főz, és azt főzi amit szeret. Ha én azt nem szeretem, nem eszem. Ez minden családban így van?

Nem. Az én gyerekkoromban rosszabb volt: nekem meg kellett enni, amit főztek, akár akartam, akár nem. Ehhez képest te bőven jobb helyzetben vagy.

Régebben még nálam is rosszabb helyzetben voltak az emberek: ettek volna, csak sokszor nem volt mit...

2011. márc. 1. 12:26
 98/138 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kicsit kamu szaga van az egésznek, nem olvastam végig, de kb. a 2-3 oldalon belezavarodtál magad is.

*Szalámi, sonka, sajt vannak itthon. De ha abból én melegszendvicset, vagy bármilyen szendvicset csinálok, akkor elfogy, és mi lesz akkor ha utána Anya azt akar vacsorázni, nincs pénzem, hogy másikat vegyek.

Ha megeszed, mit csinál? Megver? Kiabál? Megmondod, hogy éhes voltál. Vegyen több kaját, én nem hiszem el, hogy minden nap vásárol (időpocsékolás!) és csak dekára annyit, amennyi aznap elfogy.

2011. márc. 1. 12:32
 99/138 anonim ***** válasza:
100%
Csak az utolsó néhány hozzászólást nem olvastam el. Anyu fél egytől este fél nyolcig dolgozik, én már dél, és délután kettő között itthon vagyok a suliból. Általában este megbeszéljük, mit enne másnap, és én megfőzöm azt. (szerencsére mindketten ugyanazokat az ételeket szeretjük, és ugyanazokat utáljuk) Ha én valamilyen oknál fogva nem akarom megenni az adott ételt, akkor készítek magamnak valami mirelit kaját. A hangsúly itt szerintem a kompromisszumon van. Önző dolog anyukád részéről, hogy mindig csak a saját javára főz, de amíg otthon vagy, és eltart, el kell viselned. Vegyél néha valamilyen mirelit ételt, amit szeretsz, és oszd be. Muszáj enned, fejlődő szervezet vagy.
2011. márc. 1. 12:56
 100/138 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te iszonyú válogatós vagy. Az normális, ha az ember nem eszik meg pár ételfajtát, de ha neked ilyen gyakran sír a szád, hogy nem az van, amit szeretsz, akkor tényleg egy válogatós kis se ggfej vagy. Ha az én gyerekem lennél és folyamatosan húznád a szád a főztömre, kapnál olyan pofont, hogy lerepülne a fejed. Ja, és főzhetnél onnantól magadnak. Komolyan, ezek a mai tinik a nevelés csődjei.
2011. márc. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!