Nagyon szeretem a szabadságomat, folyton mérlegelek, nem tudom elviselni, ha korlátoznak. Így sose lesz komoly kapcsolatom?
Nem tudom elviselni, ha valaki uralkodik rajtam, korlátoz a szabadságomban. Pl nehezen viselem el munkán is, hogy van valaki, aki felettem áll és "parancsolgat" (amugy van állandó melóhelyem, 3 éve). Nem értem, miért vagyok ilyen, uralkodó típus? Gondolom, így születtem, és ez az alaptermészetemhez tartozik.
Nagyon nehezen tűröm a tisztességtelenséget, igazságtalanságot-másokért is készségesen harcolok. Azt hiszem elég jó vagyok a dolgok, körülmények mérlegelésében-ha úgy látom, nincs mit veszíteni, lépek, ha van, akkor nyelek nagyot, és megyek tovább alázatosan. Bár a tévedés is előfordul. Szóval nem értem magam, néha zavar hogy állandóan jár az agyam, számít, összead-kivon..
Egyébként az emberek szeretnek-pl munkahelyemen is kérdezősködtek, hogy hova lettem, ha épp szabadságon voltam.. Hiányolnak, és ez jól esik nagyon, embernek érzem magam. Csak attól félek, hogy a karakterem miatt nem fogok olyan férfit találni, aki kitartana mellettem. Olyan vagyok, mint a szélvész, szeretem a történéseket, eseménydús életre vágyom. Dinamikus személyiség vagyok. Szerintetek...?
Hàny éves vagy?
Akàr a fiam is irhatta volna ezeket a kijelentéseket. Ugyanilyen gondolkodàsù.
Igen. Dinamikus vagy és karakteres (nem "uralkodó" fajta -az más, nem pozitív. Tán inkább vezető tipus, - ahogy ma mondják: "leader").
Jó, hogy van benned altruizmus (kiállsz másokért); az meg különösen, hogy hibázás után képes vagy alázattal továbbmenni. Biztosan bocsánatot kérni is. Ami pedig a legjobb, hogy távolléted után mások hiányolnak. Rengeteg ember van a Földön, aki szeretne hiányozni..de nincs kinek.:(
Írod aztán, hogy attól tartasz: ilyen karakterrel nem találsz férfire, aki tartósan melletted marad. Én csak arra kérlek, ha bárki férfi sejteti, hogy azért nem "vállal fel" komoly kapcsolatra, mert a tulajdonságaid (igazságérzet, kiállni tudás, szabadságvágy, dinamizmus) nézetei szerint nem illenek "a" Nőhöz, azt - határozottan, civilizáltan - építsd le, hagyd el. "Likvidáld". Ha két-három "törökpasa"-jelöltet (akik szerint "a" Nő tétova, engedelmes, csendes, megadó, passzív) elküldesz, ahová való,("ODA", persze, - csak én ezt ki nem mondom!:-) ) a nyakamra a nagykést, hogy jön helyettük többször annyi, akinek imponálni fog egy életteli ember, akivel szövetséget lehet kötni jóra, rosszra. Ne add alább, mint amit érdemelsz. Válassz igényesen. Sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!