Vannak itt olyan 30 éves férfiak, akiknek se gyerekük, se feleségük, se komoly kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 16:05
1/20 anonim válasza:
Pont 30 éves az nincs ;D
De ez feletti van:)
36f
2/20 anonim válasza:
Igen, szerintem biztosan vannak olaynok:D
3/20 anonim válasza:
Igen,biztos vannak,bár én már elmúltam 30. 6 évvel ezelőtt.
4/20 anonim válasza:
Én még csak 25, de ma a 8. osztályosok mind csókolomot köszöntek, így 50-nek éreztem magam. És most megyek keresek kötelet meg egy fát....XD
5/20 anonim válasza:
az exem 42 volt és se gyereke se felesége se komoly kapcsolata nincs
7/20 anonim válasza:
apukám 52 éves, se felesége, se barátnője nincs, és egyedüli gyereke vagyok.
8/20 anonim válasza:
és se pénzük, se munkahelyük, se lakásuk, s ami a fő vonzerő, még svájcifrankos hitelük sincs!
9/20 anonim válasza:
Szia, én pont 30 vagyok..., se gyerek, se feleség se komoly kapcsolat,...
...és az utolónak mondom: -pénzem van, munkahelyem van, hitelem - na az van egy pici (nem svájcifrankos - még a diákhitel maradt meg...kb. 300ezer)
....egyébként köszönjük szépen, jól vagyunk...- és messze elkerüljük a mai tipikus nőket... :-/
10/20 anonim válasza:
Már közelítem a 40.-et és eszem ágában sincsen elkötelezni magamat egy mostani "trendi" csajjal.
Mindenem meg van és a csajokból sincs hiányom!!
Amint valamelyik "nálam felejti" a papucsát, vagy a fogkeféjét, már repül is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!