Vajon hogy bízzak meg benne? Első soron régebbi kapcsolatban élő férfiak, nők válaszát várom. Tényleg csak komoly válaszokat várok mert ez nagyon fontos nekem
Kedves Kérdező!
Örülök, hogy ilyet is lehet olvasni...
Hol van az megírva, hogy nektek külön-külön kell menni szórakozni? Szerezzetek dadát a gyerekekhez, és járjatok el gyakrabban együtt!
A 9 év nem elég ahhoz, hogy megbízz a nejedben?
A féltékenységetek szerintem azt jelzi, hogy még mindig fontosak vagytok egymás számára. Ez hatalmas érték, ne rontsd el azzal, hogy féltékenykedsz. Mindazonáltal megjegyezném, hogy a féltékenység nem szeretetből, hanem önértékelési zavarból fakad. A tiédből. Miért vannak kétségeid önmagaddal szemben? Adott okot erre a párod?
Sok-sok kérdés, a választ neked kell megtalálnod. Beszélgess a pároddal erről. Meglehet, még hízelgőnek is találja majd, vagy esetleg ő is hasonlóan érez...
sehol nincs leirva h külön kell szórakozni
mi sem járunk külön soha
igaz,igy ritkábban megoldható,de jobb együtt
szerintem legalább havonta egyszer , mondjuk fizu után különítsetek el egy összeget, fizessetek egy dadát, bébiszittert és bulizzatok együtt, pl vacsora, aztán tánc vagy mozi, ilyenek!
ha nem érzitek jól magatokat külön, ne menjetek.
mi még csak 2,5éve vagyunk együtt, de 1-2óránál tovább nem szeretek külön bulizni, nem is igazán szoktunk. inkább együtt megyünk mindkettőnk barátaihoz (pedig nálunk nyelvi problémák is vannak, mert külön országból származunk, nem beszéljük egymás nyelvét, de angolul bezsélgetünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!