Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
alapvetoen jo neveles. A gyereknek mindene megvan - de nem eppen a legjobb legmenobb cucc.
Figyel arra az apa hogy a gyerek megtanulja ez nem "normalis" hogy a legjobb legmenobb dolgokat vesszuk, plane manapsag egyre kevesebb az olyan ember es nagy valoszinuseggel mire a gyerek felno ez a felso kozepreteg mar nem is fog letezni.
gondolom itt te vagy a gyerek?
Enis gazdag szuloktol szarmazok. Most 34 vagyok.
ENgem ugy neveltek ha valami extra dragabbat akartam nekem kellett fizetnem egy reszet vagy a sajat zsebpenzembol vagy elmentem dolgozni.
Tehát ez a havi összeg úgy jön ki, hogy ebbe nincs benne a családi nyaralás, meg hogy pl. bútort, tusfürdőt, sampont, kaját meg minden ilyesmit nyilván megvesz a gyerekeknek, jobban mondva a családnak ("háztartási cikkek").
Akkor mégis mire megy el 3 kiló a gyerekre?
Meg mi az, hogy nem vesz többet/jobbat? Minden alkalommal meg kéne venni a legújabb iPhone-t meg 2 havonta új Jordan cipőt? Meg nem jó a 300 ezres Lenovo, hanem milliós Apple laptop kéne?
Komolyan kérdezem, mert ezt a hatalmas problémát kb. így képzelem el.
64
A magánovi pl úgy jön ide, hogy a kérdező férje nem akarja fizetni a jobb iskolát se. Miért nem olvassátok el rendesen a kérdést? Csak annyit láttok, hogy "fúj, jól keres, gazdag kötsög, fulladjon a pénzébe" elborul az agyatok és mindenki bunkó aki nem létminimumon él.
74es, a magán sokszor nem jobb mint az állami.
Az meg normális, ha nem rakunk mindent a gyerek alá, hanem megtanítjuk pénz és a munka értékére. Gazdag családból származom, mégis dolgoztam már gimisként is nyáron, és nem lett semmi bajom tőle, sőt. Az én gyerekem is fog, ha abba a korba kerül.
Kevés az info.
A párom az én gyerekemnek mennyit adjon?
Vagy hogy fogjam fel a kérdést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!