Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
51
Akkor mi nagy lábon élünk. Pedig én mindig azt gondoltam, hogy visszafogom magam, de nekem pl minimum 20 pár cipőm van. Vízhatlan, szellős, túra, sport, tànc, hótaposó, csizma, szandál, alkalmi, vászon, stb. A környezetem spórolós típusnak tart, a legtöbb nő ismerősömnek sokkal több lábbelije van.
50-es és 52-es válaszoló (meg előtte is több válasz a tiéd) fejezd már be ezt a nagyzolást. Mindenki örül, hogy neked ilyen jól megy, de az a megjegyzés, hogy "mimár, ilyen csóróság van Magyarországon?" az több, mint vérlázító.
Te hol élsz, szatyorban? Ezt egyszerűen nem kérdezhetted komolyan.
Örülj, ha nektek jól megy, viseld a 20 pár cipődet egészséggel, egyél minden nap nachost kólával a moziban - de te vagy a jó példa arra, hogy a jószerencse a pénz mellé észt és empátiát bizony nem ad.
Az van, hogy itt azért a válaszolók többség szegénységben él. Nyilván ennek megfelelően felháborodik és hozza a szerény életéből az adatokat.
Ha nem is 200-300 ezerbe, de egy kamasz nagyon sok pénzbe kerül.
Nézzük csak a minőségi étkezést, ami fehérjében, zöldségekben gazdag.
Az pedig, hogyha nem extrém a hízás vagy növekedés, akkor évekig??? elhord egy gimis egy nadrágot cipőt, egyenesen röhejes kategória.
Max. egy-egy bővebb, hosszított fazonú pólót, vagy úgy öltöztetik, mint egy lelencest, több számmal nagyobb ruhákba, majd belenő címszóval.
A nyár elején levett farmer, soha nem volt már jó ősszel a fiaimra, hogy csak egy példát írjak.
"Okè de akkor aki olyan szegény, hogy minimálbért keres, miért szól hozzá egy ilyen kérdéshez?"
Mert a kérdés ez: "Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?", nem pedig az, hogy ki mennyit keres és mennyit költ a gyerekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!