Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
Így is nagyon sokat költ rá!
Igen is menjen el dolgozni diákmunkára bármennyit is keres a szülő!16évesn.
Te mennyit költesz rá?
Mondom ezt úgy, hogy mi sem keresünk rosszul, de nem kell a segge alá tolni a gyereknek mindent.
Na akkor leírnám az emberünk a reakcióját az említett kérdésekre (egyébként nem biztos, hogy mindig eltékozolja a pénzt magának a legjobb cuccokra, hanem félreteszi, hogy majd mihamarabb saját lakása legyen).
1,3: Rendben, ha ez az ára, akkor nem kellett volna a gyerek, mondtad volna az elején. De akkor az ország 80%-nak nem kéne gyereket vállalnia, kinek ezért, kinek azért. Más családban se jut több a gyerekre. Nekem is, az a kötelességem, hogy normális életszínvonalat adjak nekik. Afelett, ha én nem akarok annál is többet adni, mert magamra is akarok költeni, az az én döntésem, jogom van hozzá. Azért a pénzért én nap, mint nap megdolgozok, nem a vállalkozásom termeli meg nekem, nem örököltem én nagy vagyont, céget, én még ennyit se kaptam gyerekként.
34: Én a gyereknek jóval többet adok, mint ami nekem volt, legyen hálás érte. Az, hogy neki nem tetszik, hogy magamnak ezt meg azt meg veszek, az az ő baja, nem ő fogja nekem meg mondani, mit vegyek. Úgy fogja fel, ahogy akarja. Nekem meg az esett rosszul esett, hogy mi meg szarr körülmények között éltünk, mert apám elszarta a pénzét, évekig nem keresett, fizette a piacdíjat, ahelyett, hogy ment volna külföldre egy évre. Na ezek után, hogy mégis karrierem lett, nekem is vannak vágyaim, amiket szeretnék. Azért nem fogok róluk lemondani, hogy szegény gyereknek meg ne sértsem a lelkét, vagy mert esetleg nem tetszik neki. Örüljön, hogy jobbat adok neki, ami nekem volt. (ez a ő részéről nem nevelési célú, csak szimplán vannak vágyai, úgy érzi, megérdemli. Azt viszont nem várja el magától, hogy ugyanezeket a jó cuccokat a gyereknek is megadja).
Kérdező, egyszerű. Ő ad 300 ezret a gyerek nevlésére te hozzáteszed a másik 300at a fizetésedből, és probléma megoldva. Gondolom ha már ennyire túrkálsz a pénztárcájában te is keresel legalább havi 1 misit.
Nagyon is igaza van az apának. ha nem tetszik elmehetsz az elkényeztetett gyerekkel együtt és megoldhatod havi 50 ezer gyerektartásból.
Hogy igaza van :)
Havi 250 bmeg, sokan ennyiből élnek!
Egyébként nyilvánvalóan te vagy a gyerek, aki kevesled az új IPhone-t, meg kutyafülét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!