Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud rajtam segíteni?

Valaki tud rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves transznemű lány vagyok és nem tudom hogy legyen tovább egyszerűen nem tudok otthon élni, nincs miért ott maradjak egy hazugság az egész életem, nap mint nap egyre szomorúbb vagyok, semmi erőm sincs már semmire, nem veszik figyelembe az érzéseim, korlátozva vagyok mindentől, mindenért rámkiabálnak amikor jókedvem van akkor is azt mondják mit nevetsz hülye vagy? bolond vagy? ne nevessél a k.. életbe, egyszerűen mindenhez van valami hozzáfűznivalójuk. kidobnak elraknak minden dolgot amik nekem már tervben voltak hónapok, évek óta miután nagy nehezen sikerült megrendelnem aztán csak úgy kidobják. meg hogy én ördög vagyok meg rohadt ringyó mert úgy öltözködöm azt a ruhát veszem fel ami boldoggá tesz és ami én vagyok valójában. Szerintem azt se értenék meg hogy ezt nem én választottam hanem így érezem jól magam a bőrömben és természetesen nő vagyok. Kérlek segítsen rajtam valaki ezt is sírva írtam le. Ha valaki tudna rajtam segíteni azt nagyon megköszönném 🥰
febr. 16. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Várd meg a 18. születésnapod, utána költözz el. Addig sajnos nem tudsz.
febr. 16. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos így van
febr. 16. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem várd ameddig 18 leszel és költözz el, Sajnálom :(
febr. 16. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lehet, de nem nagyon tudsz mit tenni amíg 18 nem leszel.
febr. 16. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Már nem kell sokat várnod hogy el tudj költözni, addig bírd ki hidd el utána is lesz bőven időd hogy megéld a vágyaidat álmaidat.

Kitartást.

febr. 16. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
6. Neharagudj de te mit érzel amikor tiniknek online ilyeneket írsz le? Ilyenkor te "jó" embernek érzed magad?
febr. 16. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát szerintem álj ki eléjük, vedd fel azt a ruhát, és mondd meg nekik hogy igenis nő vagyok és ha tetszik ha nem, engem így kell kezelni így vagyok teljes ember ez vagyok én!💓 és nem az aminek ti láttok. Ha pedig nem válik be akkor mindenképp ha betöltöd a 18-at költözz el egy jobb helyre a negatív energiájú emberektől! 😇 Sok sok puszi 23/N 💓
febr. 16. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Költozz el minél gyorsabban tőlük.
febr. 16. 20:01
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom, hogy fájdalmat okoz a családod minden téren.

Javaslom, keress meg civil szervezeteket, emailt és telefont találsz a honlapon: Transvanilla Transznemű Egyesület

Valószínűleg azok tudnak a legjobban segíteni neked, akik maguk is hasonlókat élhettek át.

febr. 16. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Egész őszintén, fogd szépen a fiú ruháidat és öltözz fel szépen fiúnak, és fogd be szépen otthon a szád!

Jelenleg a szüleidtől függsz, és ezek szerint nem fogadnak el, csináld azt, amit mondanak, ennyit csinálhatsz.

Aztán amikor nagykorú leszel ÉS nem függsz anyagilag a családodtól, akkor el lehet költözni és megszakítani a kapcsolatot. Javaslom, hogy valami nyugat-európai lakóhelyet nézz ki magadnak, mert ebben az országban nincsenek jogai egy transznemű embernek.

febr. 16. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!