Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud rajtam segíteni?

Valaki tud rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves transznemű lány vagyok és nem tudom hogy legyen tovább egyszerűen nem tudok otthon élni, nincs miért ott maradjak egy hazugság az egész életem, nap mint nap egyre szomorúbb vagyok, semmi erőm sincs már semmire, nem veszik figyelembe az érzéseim, korlátozva vagyok mindentől, mindenért rámkiabálnak amikor jókedvem van akkor is azt mondják mit nevetsz hülye vagy? bolond vagy? ne nevessél a k.. életbe, egyszerűen mindenhez van valami hozzáfűznivalójuk. kidobnak elraknak minden dolgot amik nekem már tervben voltak hónapok, évek óta miután nagy nehezen sikerült megrendelnem aztán csak úgy kidobják. meg hogy én ördög vagyok meg rohadt ringyó mert úgy öltözködöm azt a ruhát veszem fel ami boldoggá tesz és ami én vagyok valójában. Szerintem azt se értenék meg hogy ezt nem én választottam hanem így érezem jól magam a bőrömben és természetesen nő vagyok. Kérlek segítsen rajtam valaki ezt is sírva írtam le. Ha valaki tudna rajtam segíteni azt nagyon megköszönném 🥰
febr. 16. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha van kollégiumi lehetőség vagy rokob akihez mehetnél akkor hajrá!

Ha nem akkor keress diákmunkát, kezdj el gyűjtögetni és mihamarabb költözhetsz

febr. 16. 21:33
 12/12 A kérdező kommentje:
7🥰 Ez nagyon kedves tőled viszont próbáltam már de nem fogadták valami jól :( Puszi neked is❤
febr. 17. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!