Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
1:tegyükfel kėrdės nem kėrdés.
2:kėrdező pont ezėrt el is tünt .
3:minden megadni meg tåg fogalom.
58
A kérdés maga az ez, igen, de ez pont olyan élethelyzet, amiben élned kell ahhoz, hogy válaszolni tudjál. Ez olyan, mintha feltenném a kérdést, hogy aki csak kocsival jár mindenhova, az miért teszi, erre csupa olyan ember szólna hozzá, akinek nincs autója.
Bizonyos életszínvonal alatt egyszerűen ilyem idióta válaszok születnek, mint a "hogy lehet havi 200-at költeni egy gyerekre" hát bakker, ennél sokkal többet is el lehet. Barátnőm fia magánoviba jár, havi 200 a díja, csak az ovinak. Egyszerűen nincs rálátása a minimálbéresnek arra, hogy milyen normális színvonalon élni. Mint ahogy én meg a milliomosok színvonalára nem látok rá, de azért el tudom képzelni, hogy milliókat is el lehet költeni amúgy, és nem kell designer ruhát, meg aranyékszert venni hozzá naponta.
Vagy olyan, mint egy 50 nm-es panelból csodálkozni azon, hogy milyen drága a rezsi télen, az aki 160 nm-es házban él, az nem csodálkozik. Ennyire egyszerű.
57.
Azért, mert ez a csóró réteg héderel itt zömében.
És alig várja, hogy kieressze a gőzt a kicsit is jobban élőkre.
58.
Okés, de megszólítva érzik magukat a csórók és egyből támadnak.
Abból is látszik, hogy mennyire a csórók kommentelnek, hogy csak azt az utat tudják elképzelni, aki jólétben nő fel, kizárólag trógerré válhat.
Annyira szomorú ez.
Akiket ismerek és jómódúak azoknak nem elkényeztetett nyomorék lett a gyerekük, hanem nemzetközi iskolába jártak, már külföldön járnak egyetemre és saját lakásuk is van helyben.
Egy ilyen életvitel vajon mennyit "emészt" fel havonta?
Nem a blikken, m1-en, meg a szennyen kellene szocializálódni és nem lenne ekkora ventillálás.
68.
"Tegyük fel..." így kezdődik.
Nem kellene ennyire beleélned magad a semmibe. :D
69, ennyi erővel mindenkinek kár válaszolni 😀
Én szeméy szerint akkor is azt gondolom manapság sokan csak elvárnak és elvárnak, de nem tudják értekelni amit kapnak. Mindíg lehetne több és jobb. Amit felvázoltál szemlélet nekem sem jön be , nem kell a sz.rral megelégedni, jó ha trlik arra ami kell. Csak az nem biztos hogy a 100ezres cipő, és nem biztos hogy a drágább telefon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!