Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
Ezzel nem az a baj, hogy nem akarja a gyereket elkényeztetni. Hanem az, hogy közben magának veszi a luxuscikkeket. A gyerek a példán keresztül tanul, nem a fennkölt szólamokból. Hiába pofázik apuka, hogy meg kell gondolni, hogy mire költesz kisfiam, miközben képmutató módon luxushobbijai vannak, akkor a gyerek azt fogja levenni, hogy tőle sajnálja a pénzt, ergo nem szereti.
Én megmondanám a páromnak, hogy akkor vegyen vissza abból is, amit magára költ, de leginkább gondolkodjon el azon, hogy miért akar rosszat a gyereknek. A leírás alapján az a mentalitása, hogy "ha nekem szhar volt, akkor legyen szhar a büdös kölöknek is" - ez pedig minden csak nem szeret és támogatás.
Ez valoszinuleg egy fiktiv szituacio, gumicsont, szoval felesleges feszulni.
Mar ugy kezdte rogton az elso sorban, h tegyuk fel. A kerdezo egyszer sem szolt hozza, nincs tobb (kitalalt) reszlet, hozzaadott informacio.
Sztem csak kivancsi a reakciokra.
"Tehát havi 250-300E-nél többet ódzkodna költeni a gyerekre..."
Ne is kölcsön ennél többet, bakker. Mire kell ennyi penz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!