Mit tennél abban az esetben, ha a párod magas fizetése (1M-1,5M vagy magasabb) mégsem akarna túl sokat költeni a gyerekre?
Havi 250-300 nagyon szép összeg, vannak ahol 2-3 fő él ennyiből.
A másik, hogy 1,5M fizu mögött már iskolázottságot is feltételezek és ez a stílus, hogy 16 évesen a saját gyerekem is szívjon nem nagyon egyeztethető össze.
Hacsak nem valami építőipari suttyó, aki megkeres ennyit mert még fut a szekér.
"Persze a szükséges dolgokat, ruházat, étel, olcsóbb laptop, telefon. ezeket megadná, de nem többet, és nem jobbat."
. Ebben nem látok problémát.
Az viszont ellentmondásos, hogy ha magáról van szó, akkor költ felesleges dolgokra.
A gyerek kiegyensúlyozott, boldog gyerekkorát nem megvásárolni kell, hanem okosan szeretni és az életre nevelni.
Mi sok tanulással és munkával mondhatni egész jó anyagi helyzetben vagyunk - pedig az itteni mércével mérve "szegénysorból" jöttünk mindketten - 2 gyerekünk van, de a passzióikra nem költünk fejenként havi 250-300E-t, mert velük cseszünk ki.
Ellenben mindketten fognak kapni mielőtt egyetemre mennek egy-egy 1,5 szobás lakást (ezzel az albérlet is meg lesz spórolva), hogy ne 20-30 éves hitellel kezdjék az életet. Lakni alapfeltétel és ha megtehetjük, akkor miért ne segítsük őket, ha tisztességes tanulással, becsületes életfelfogáaal kiérdemlik.
Mi az istent lehet HAVI 250-300 ezret költeni a gyerekre? Ha a kajáját is belevesszük, az is kb. egy százas körül van (és ennyiből már jól lehet étkezni, nem tejfölöstészta meg ilyenek), még marad 150-200 ezer egyebekre. Minden hónapban kap egy telefont, vagy mi? Biztos, hogy a világon mindene megvan. És ilyen összeg mellet még van olyan ruhája, ami nem márkás? Nehéz elképzelni.
Hát én nem tudom, mi kéne még a lurkónak. Mi az, amit nem kap meg szegény? Yacht?
Másnak fizetése nincs havi 250-300e.
Te nagyon telhetetlen vagy. Fogadok hogy nem dolgozol semmit.
Tipikzs ingyenélő parazita viselkedésed van
Bocsi, ha ismetlek vkit, nem olvastam vegig.
Szerintem meg nagyon is jol csinalja. 250-300e? Tudod milyen sok az egy gyereknek? Rengeteg.
Nem kenyezteti el, megtanulja a penz erteket, meg, h mennyit kell tanulni, dolgozni azert, h legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!