Ha ismét lezajlana az evolúció, nagyjából ugyanilyen élőlények alakulnának ki, vagy teljesen eltérőek?
71%
Megkérhetnélek arra, hogy ne offold szét girbe-gurbára két érdekesnek ígérkező, megbeszélhető társalgási vonal egyelőre egyenesen alakuló vonalát?
Ritka élmény ez hármunk között (te a negyedik vagy) ebben a topikban (és szerencsére, most jobban koncentrálunk egymás érveire - én is) és ha te e vonalak zilálásában érdekeltnek érzed magad, hát tedd, amit tenned kell, de ha nem érzed szükségét a trollkodásnak, akkor vagy szólj hozzá az új témákhoz, vagy inkább hagyj minket békén.
Te egy rögeszmés vagy, és végtelen mennyiségű időd van a alfarból távozó metán-kénszármazék reszeléshez, ez nyilvánvaló :) Ezért már kb a 4. oldaltól kezdve értelmetlen ez a vita. Törölhetnénk is kb.... de ez még nem is lenne gond.
Ellenben a bicskanyitogató vitastílusoddal, amit tudományos területen nem lehet komolyan venni. Sadam és Wadmalac végig megőrizte a higgadtságát és tárgyilagosságát - a folyamatos sértegetéseid ellenére. Tisztelem a türelmüket.
A repüléses témát már kihagynám, szerintem porrá reszeltük.
"Egyszóval azért kértem időt, hogy kitaláljak egy olyan lehetséges környezetet, ahol a hipotézised működőképes legyen."
borzalmasan ráérek a témában.
Csak ha legközelebb, hétfőn visszanézek rá, remélem nem kell újabb 40 oldalnyi repüléses vitában visszakeresni. :)
Részemről a repülés 100% off és nem indítanám újra. Az úszás ártatlan tréfa volt.
Csupán egy korrekciót nyújtottam be, ahogy a cikkekben szokás, ha valaki akarva/akaratlanul félreért valamit, hazudik, vagy gyanusít a tények ellenére. (17. oldal)
Részemről nem lesz több repülés, ez biztos :) Max a témát követem, mert érdekes.
Plusz kiegészítés, az hogy lepontoz téged a közösség, még nem jelent bizonyosságot hogy én hogyan pontozok (eleve ugye tudod, egy piros kacsó nem számít eredménynek a rendszerben)
Piros kís kezet én csak és kizárólag akkor nyomtam, ha a vitastílusod nem felelt meg a tudományhoz méltónak. Pl lehülyézel valakit.
"Te egy rögeszmés vagy"
Elképesztő, hogy a beteg a saját diagnózisát másra keni.
Hogy van képed leírni ilyesmit, amikor az égvilágon semmit nem bizonyítottál, semmi forrást nem hoztál, semmit nem támasztottál alá, csak a saját rögeszméidet szajkóztad. Nem hozakodtál elő válasszal se a Wadmalacos propelleres ügy kapcsán a kérdéseimre, se az üres sas, se a többi esetében.
Milyen ember vagy te??? Hogy nem sül le a képedről a bőr?
Mutass rá egyetlen egy sorra ebben, ami alátámasztja az agyrémeidet!
71%
Te beszélsz stílusról???
Megnyugodnak a kedélyek, elkezdünk másról beszélni két vonalon is, te meg beleerőszakolod ebbe magad a te kis "ártatlan" tréfáddal?
Minek tetted, ha nem azért, hogy már megint élvezkedve bámuld a topik szétesését?
:(
"Viszont megértem és elfogadom a felháborodottságod, hiszen a saját gyermekével szemben mindenki elfogult és anyatigrisként védelmezi. Főleg ha csak az ember fejében létezik, és senki más nem használja ebben a formában :)"
Kár, hogy ezt csak a rögeszmés ismétléseddel támasztod alá.
Ez nem az én gyerekem, és mindenki így használja. Csak te lógsz ki a sorból. Ismered azt a szindrómát, amikor a páciens nem képes fel- és elismerni a saját betegségét?
:D
Meg mernék rá esküdni, hogy már azt se tudod, hogy mit nem használnak úgy, mint én. Olyan vagy, mint azok az egymással harcoló családok a western filmekben, ahol már a családtagok se tudják, hogy mi volt a viszályt kiváltó ok, csak a coltot ugattatják megszokásból... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!