Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Akik szerint nincs evolúció,...

Ay carramba! kérdése:

Akik szerint nincs evolúció, azok elmagyaráznák hogy miért gondolják ezt?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha félreértés történne, nem akarok csipkelődni. Csupán megérteni szeretném, hogy mások hogyan gondolkoznak erről a témáról. (Nem fogok válaszolni, csak elolvasom a véleményeket.)

#Isten #evolúció #hit #értelmes tervezés
2016. nov. 14. 16:35
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/317 Cerevisiae ***** válasza:
95%

Mojjo!

Egyszerűen felfoghatatlanok számomra ezek az emberek. Pontosan tisztában van vele, hogy gátlástalanul hazudik, amikor ilyeneket ír le: "Objektív, független tanulmány, különböző kutatók, különböző irányból, különböző kiindulási feltételekkel vizsgálták meg a kérdést, reálisan és hűen modellezve a jelenleg ismert összes mutációt, minden lehetséges tényezőt figyelembe véve".

És mégis leírja. Mi járhat ilyenkor a fejükben??? Miért jó ez nekik? Úgy gondolják, hogy Isten ezért elismerően néz rájuk odafentről? Vagy tényleg fizetést kapnak azért, hogy képesek elkövetni, akármilyen becstelenséget? De hát ez értelmetlenség! Pontosan tudja ő is, hogy követelni fogjuk a forrásmunkát, és tudja, hogy le fog bukni...

Vagy ezek a svindlizések nyugtatóként hatnak az agyukra? El tudják jobban hitetni magukkal, hogy ha nincs evolúció, akkor tuti vigyáz rájuk valaki odafentről? Mondjuk, hogy miben akadályozza ezt meg az evolúció, azt se értem, meg azt se értem, hogy ha ez megnyugtatja őket, akkor minek jönnek ide gyötörni magukat???

Egyszerűen...egyszerűen... ezek az emberek konkrétan szerintem nem normálisak. Betegek... vagy nem is tudom...

2016. nov. 25. 10:13
 192/317 Cerevisiae ***** válasza:
95%

"Objektív, független tanulmány, különböző kutatók, különböző irányból, különböző kiindulási feltételekkel vizsgálták meg a kérdést, reálisan és hűen modellezve a jelenleg ismert összes mutációt, minden lehetséges tényezőt figyelembe véve"

https://www.youtube.com/watch?v=W2kbH3IhEPc

Komoly (fel)kijelentés! Géppel írták?

2016. nov. 25. 10:21
 193/317 anonim ***** válasza:
91%

"Mi járhat ilyenkor a fejükben?"

Nem neked írnak ők.

A még náluk is butábbaknak írnak tudományosnak LÁTSZÓ szövegeket. Így toboroznak.

A hatásuk kb. olyan, mintha kinyitnál egy ajtót valahol, és nem a fény tódul be abba a szobába, hanem a sötétség sugárzik ki belőle.

2016. nov. 25. 10:28
 194/317 Cerevisiae ***** válasza:
95%

Ja, hogy toborzó!?

Há' ezek még lehet, hogy ezt is áthamisítják ilyenkor... ők má' 48-ban is harcoltak a gaz elnyomó evolúció ellen, hősiesen...

[link]

A szép fényes KREACIONISTÁNAK

Gyöngy-arany élete

Csillog-villog mindenfelől

Jó vitéz fegyvere.

Szép élet, víg élet!

Soha jobb (soha jobb) nem lehet!

Hopp, hát jöjjön KREACIONISTÁNAK,

Ilyet ki szeret!

Hujja... hajj...:D

2016. nov. 25. 10:49
 195/317 Mojjo ***** válasza:
100%

@191: jé, ezt a hozzászólását észre sem vettem. Ez így különösen viccessé teszi a dolgot, mert itt leírja, hogy így-meg úgy modellezték, amikor az előtte lévő két hozzászólásban azt taglalja, hogy nem lehet modellezni :D

Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ez az ő fejéből pattant ki. Szerintem "független" kreás "tudósok" számolgattak valami hülyeséget, amit be tudnak adni pár embernek, és ezt olvasta. Őszintén, én remélem, hogy így volt, mert akkor kaphatunk hivatkozást, és megcsodálhatjuk ezt a remekművet. És én személy szerint rendkívül kíváncsi lennék rá, szerintem remek szórakoztatóirodalom lehet :)

2016. nov. 25. 12:00
 196/317 anonim válasza:
3%

Talán azért mert Isten teremtette a világot?

Ilyen hülyeséget, az evolúció nincs! Nem kell elhinni!

2016. nov. 25. 13:46
 197/317 Mojjo ***** válasza:
80%

És akkor még azt mondják, hogy a vallások nem hátráltatják a tudományok (és így az emberiség) fejlődését :)

Kedves előttem szóló ékes példázata annak, hogy de, nagyon is.

Mondjuk hozzáteszem, az ilyen beállítódottság az emberi természetből következik. Ha nem lennének vallások, kitalálna az ember mást. Illetve meg is történt, elég csak a spirituális, ezós maszlagokra gondolnunk. Szóval ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, az emberi természet ezen vonatkozásának elkerülhetetlen megjelenése az, ami hátráltatja a tudományok, és az egész emberiség fejlődését. Ez van...

2016. nov. 25. 14:04
 198/317 Cerevisiae ***** válasza:
95%

"Talán azért mert Isten teremtette a világot?

Ilyen hülyeséget, az evolúció nincs!"

Rendben Isten teremtette. De mi köze az evolúciónak ahhoz, hogy Isten teremtette a világot vagy sem???

Ha ki tud magától alakulni egy csodás cseppkőbarlang, egy szépséges szabályos kristály, vagy egy lánchegység, akkor le a geológiával meg a krisztallográfiával?

Mi a hülyeség? Isten, vagy evolúció? Vagy mind a kettő?

Te szedsz valamit, vagy a zavaros hülyeségeket a mélyből magától büfögi fel a szervezeted?

2016. nov. 25. 15:53
 199/317 Cerevisiae ***** válasza:
95%
Most már egyre biztosabban látom, hogy csak öt kreacionista bekerülése a pszichiátriára elég lenne ahhoz, hogy az ott dolgozók unokái is egy egész életre való kutatási anyagot kaphassanak... :D
2016. nov. 25. 16:16
 200/317 Mojjo ***** válasza:
95%

@199: ohh, ha az emberi hülyeség mélységei érdekelnek, akkor érdemes itt kezdened a kutatást:

[link]

Mondjuk csak az első 10-20 bejegyzést lesd meg - bejegyzésenként pár mp, szóval belefér. Szerintem visszasírod a kreásokat utána egyből :D

2016. nov. 25. 16:21
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!