5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok!
Viki örülök a képnek, cuki a pocid! :)
Milyen volt a 4d? Megmutatta a kis arcát?
Mi majd október elején megyünk (szabin lesz a párom), és én már nagyon várom, hogy lássam a kis arcát, mert eddig még nem mutatta meg.
Íme az én pocim:
sziasztok! :)
szuper, hogy jó lett az eredményed :) én holnap után megyek, nagyon kíváncsi leszek nekem milyen lesz :)
mindkettőtöknek nagyon szép pocakja van :) itt az enyém is, kicsit közelről sikerült csinálni, elég nagynak tűnik :D tegnapi kép, pont 24. hét :)
Mi október 7.-én megyünk 4D-re. Alig férek már a bőrömbe annyira várom :) :D
Reni
Jajj tiéd milyen kis formás :) :)
Voltunk 4dn igen,mutatta az arcát,úgy mosolygott,csupa egy vigyor volt,orvos is nevetett rajta milyen jó kedvű már most :)
Férjemre hasonlít :)
Sziasztok!
Reni a te pocid is csinike! :) Még ilyenkor olyan kis formás, és nem nehéz cipelni. Pár hét és érezni fogjátok a súlyát is, de az meg azért lesz jó érzés! :)
Viki, nagyon édes a kisfiad, ahogy mosolyog!!!
Remélem mi is, tudunk majd a kicsiről hasonló képet készíteni!
Tegnap nem tudom mit csinált odabent a babó, de annyira mozgott pár percig, hogy azt hittem kiesik belőle. Nagyon sokszor rugdossa a lenti részemet, és este még fájt a szeméremcsontom is. Remélem csak ezért mert rendeződnek a csontjaim. Ezek a csontfájdalmak szülés után is lesznek, amikor ugye visszarendeződnek.
Nektek szokott fájni lent a csontotok?
Sziasztok!
Viki nagyon édes a bébid :) Olyan kis cuki pofikat tudnak produkálni :)
Nekem a csontjaim még nem fájnak sehol szerencsére, bár néha az én törpém is akkorákat ficereg-rúg-boxol, hogy már fáj :) Valamelyik este szó szerint csak úgy hullámzott a pocakom külső szemmel... Még a páromnak is kikerekedett a szeme :D
Ma megvolt a cukorterhelésem nekem is. Az éhgyomrit fél óra múlva megmondták, az 4,7 lett. A "végeredményt" csak a jövőhéten tudom meg, mert akkor megyek dokihoz :)
Reni
Sziasztok!
Reni,majd megírod az eredményt? Remélem minden rendben lesz :)
Nekem éhgyomri 12. hetesen 4,4 volt,hát remélem nem lesz magas majd a terheléses sem...bár túl lehetnék rajta már én is..
Amúgy a pocakom nekem is elkezdett szemmel láthatóan hullámozni,mikor mozog a picúr ,öröm nézni :)
Voltatok már 4D-n? Ha mentek majd küldjétek a képet Ti is mindenképpen a csajszikról :)
Az én hercegem remélem azóta is mosolyog :)
Viki
Sziasztok! Ma voltam dokinál, a cukorterhelésnek az éhgyomri értéke 4,7 mint már írtam a 120 perces pedig 4,2 :) Tök furi, h még alacsonyabb is mint az alap :D Viszont alacsony a vasam, úgyh azt felírt a doki, vmi csoki ízű rágótabletta... :) Meghallgattuk a kis szívverését is a bébinek, olyan megnyugtató volt, mert az elmúlt pár napban nem nagyon mozgott. Lehet az időjárás változás miatt :)
Kedden megyünk 4D re, majd töltök fel képet :)
Reni
Sziasztok!
Tegnap megvolt az ultrahang :) Minden rendben van a kis törpelánnyal, egészséges mint a makk, valamint nagyon szereti a lábujjacskáit a szájába rakosgatni :D Szinte lehetetlen volt egész vizsgálat alatt felébreszteni annyira jót aludt, de legalább láttuk a kis pofikáját :)
Itt van róla a sztárfotó is, kicsit pont kidugta a nyelvét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!