Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! :)

De furi, hogy ennyire "egybe estek" ezek a nevek :) Hát szokták mondani, kicsi a világ... :)

Mi még mindig nem vettünk semmit, jövő héten festetjük ki a babaszobát és majd utána ráállunk a dologra :) Rucikat kaptunk ismiktől, de inkább fiúsak, úgyh majd egy két lányost beszerzünk mindenképp, csak megvárjuk az október elejét, mert akkor szeretnénk menni 4D uh-ra :) hátha addigra mégiscsak fiú lenne, amiben a párom még mindig reménykedik :D :)

Én nem dolgozom, sajna pont álláskeresésben voltam amikor becsöppent a bébike... de így is jól vagyunk :) most aztán jut időm mindenre :)

A becsípődés viszont mintha elmúlt volna nálam. Talán akkor volt utoljára, amikor írtam. 25-én viszont megyünk cukorterhelésre... :/ nem csípem ha bökdösnek, de ha menni kell, menni kell :)

Veletek mi a helyzet? :)

Reni

2014. szept. 14. 22:37
 72/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Örülök, hogy jól vagytok! Már nálam sincs ez a becsípődés! Viszont ma reggel úgy begörcsölt a vádlim, hogy azt hittem már sosem áll ki belőle, és azóta is érzem. Olyan mintha 10 km-t futottam volna. Szedek Magne B6-ot, de lehet hogy valami erősebbre kell váltanom. Ti szedtek magnéziumot? Milyet? Viki veled mi újság van? Jól vagytok?

Egyébként én is jól vagyok, a babó mostmár úgy mocorog, hogy külső szemlélő is láthatja. Néha kellemetlen, ahogy lefelé rugdos, vagy a hólyagomat találja el, de hát ez ezzel jár. :)

Én a héten megyek a terheléses vizsgálatra. Nem olyan szörnyű ki lehet bírni!!!

Reni, a párod majd olyan szerelmes lesz a lányotokba, hogy utána már csak is kislányt szeretne tesónak. Legalább is nálunk ez a helyzet. :)

Szép napot mindenkinek!

2014. szept. 15. 09:43
 73/189 anonim ***** válasza:

Szia! :)

A vádlim nekem is sokszor szokott görcsölni, főleg éjjel, van hogy egymás után többször is. Bele tudok őrülni úgy tud fájni :S Magnéziumot szedek, de nem rendszeresen, csak amikor fáj a pocakom vagy amikor szerencsére eszembe jut :) Naturland-os magnesii citrici-t (magnézium citrátot) szedek amúgy.

A hólyagos történet ismerős nálunk is... néha egyik pillanatról a másikra rámjön, hogy mindjárt bepisilek :D De már kezdek hozzászokni :)

Nálunk is nagyon szépen látszik már a pocakmozgás kívülről is, hát még az érzés.. :)

Amúgy én is úgy gondolom, hogy a párom oda-vissza lesz a lányunkért :) Mostanában sok régi ismerősével futottunk össze akiknek bemutatott és olyan büszkén mondja, hogy "bemutatom a lányom anyukáját" :) El tudnék olvadni olyankor :D A kistesó valószínű, hogy lány lesz szerintem, majd ha oda jutunk. A családban visszamenőleg sok a lány testvér és eddig mindig a fiatalabb lánynak lett csak lány babája az idősebbnek pedig csak fiú. És hát én vagyok a fiatalabb, az első lány már úton van :))

Reni

2014. szept. 15. 10:26
 74/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,sokat mocorog a picúr,ma különösen be van indulva,nekem is már egy pár napja van,hogy úgy mozog,hogy hullámzik a pocakom,tegnap például odatettem a kezem,és belerúgott kettőt a tenyerembe :)

Szerdán megyünk 4d-re,kíváncsi vagyok milyen a pofija :)

Ti Nektek szokott fájni a hasatok? Mert nekem néha szúrkál,meg görcsölget kicsit..

Viki

2014. szept. 15. 13:49
 75/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem én is váltok egy erősebb magnéziumra, mert erről a fajtáról nem sok jót hallottam. Elég kevés benne a magnézium, pedig az egyre jobban fog kelleni.

Viki, ha csak enyhén görcsölget a hasad, az szerintem nem gond, de azért a dokidnak majd szólj róla. A szúrkálás az tuti természetes, mert nyúlnak a szalagok, tágulnak a "dolgok" odabent. Nekem még ott lent a csontom is szokott fájni. Nem mindig, hanem gondolom csak ha úgy fekszik, hogy ott nyom valamit a kis testével. :)

Természetesek ezek a furcsa érzések, de Viki, ha egy kicsit is aggódsz valami miatt, inkább kérdezz rá a dokinál! Kíváncsi vagyok mi lesz a 4d-n, olyan izgi őket megkukkantani. Mi is megyünk majd babamozira, de csak kb. 3 hét múlva.

Nagyon izgalmas időszak előtt állunk, ti főleg hiszen az első baba, az az első baba. :)

Én holnap szerencsére letudom a terheléses vizsgálatot! Remélem nem leszek rosszul, és jók lesznek az eredményeim! Vigyázzatok magatokra! Pihenjetek amennyit csak tudtok!

Üdv: Anett

2014. szept. 15. 20:09
 76/189 anonim ***** válasza:

Anett! Milyen lett a terheléses eredményed? :)

Reni

2014. szept. 17. 11:48
 77/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Még nem tudom az eredményt. Holnap megyek tanácsadásra, és akkor fogom megtudni. Remélem rendben lesz! :)

2014. szept. 17. 12:04
 78/189 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, kíváncsi vagyok nagyon :)
2014. szept. 17. 15:14
 79/189 A kérdező kommentje:

Szia!

Minden rendben van az eredménnyel. Az éhgyomori 4,9 volt a 120 perces pedig 4,8. Úgyhogy ezt is letudtam. :)

Rákérdeztem a dokinál a lábgörcsre, azt mondta nem biztos, hogy magnéziumhiány. Ajánlott egy kis kalcium pezsgőtablettát, és azóta nem volt lábszárgörcs. Nekem már olyan nagynak tűnik a hasam, a köldököm is lassan kisimul. Nektek mekkora a pocitok? Mit szólnátok hozzá, ha tennék fel pocakképet? Persze, ha nem tartjátok jó ötletnek, akkor hagyjuk!

Nálatok mi a helyzet? Jól van mindenki?

2014. szept. 21. 21:11
 80/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Jajj de jó,örülök a jó eredményednek :) remélem nekem is hasonló lesz..

A pocakfotót jó ötletnek tartom,én küldöm is :)

[link]

Ez 19 hetesen ,1 hete készült..várom a Tieteket :)

2014. szept. 22. 22:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!