5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok lányok! :)
De furi, hogy ennyire "egybe estek" ezek a nevek :) Hát szokták mondani, kicsi a világ... :)
Mi még mindig nem vettünk semmit, jövő héten festetjük ki a babaszobát és majd utána ráállunk a dologra :) Rucikat kaptunk ismiktől, de inkább fiúsak, úgyh majd egy két lányost beszerzünk mindenképp, csak megvárjuk az október elejét, mert akkor szeretnénk menni 4D uh-ra :) hátha addigra mégiscsak fiú lenne, amiben a párom még mindig reménykedik :D :)
Én nem dolgozom, sajna pont álláskeresésben voltam amikor becsöppent a bébike... de így is jól vagyunk :) most aztán jut időm mindenre :)
A becsípődés viszont mintha elmúlt volna nálam. Talán akkor volt utoljára, amikor írtam. 25-én viszont megyünk cukorterhelésre... :/ nem csípem ha bökdösnek, de ha menni kell, menni kell :)
Veletek mi a helyzet? :)
Reni
Szia Reni!
Örülök, hogy jól vagytok! Már nálam sincs ez a becsípődés! Viszont ma reggel úgy begörcsölt a vádlim, hogy azt hittem már sosem áll ki belőle, és azóta is érzem. Olyan mintha 10 km-t futottam volna. Szedek Magne B6-ot, de lehet hogy valami erősebbre kell váltanom. Ti szedtek magnéziumot? Milyet? Viki veled mi újság van? Jól vagytok?
Egyébként én is jól vagyok, a babó mostmár úgy mocorog, hogy külső szemlélő is láthatja. Néha kellemetlen, ahogy lefelé rugdos, vagy a hólyagomat találja el, de hát ez ezzel jár. :)
Én a héten megyek a terheléses vizsgálatra. Nem olyan szörnyű ki lehet bírni!!!
Reni, a párod majd olyan szerelmes lesz a lányotokba, hogy utána már csak is kislányt szeretne tesónak. Legalább is nálunk ez a helyzet. :)
Szép napot mindenkinek!
Szia! :)
A vádlim nekem is sokszor szokott görcsölni, főleg éjjel, van hogy egymás után többször is. Bele tudok őrülni úgy tud fájni :S Magnéziumot szedek, de nem rendszeresen, csak amikor fáj a pocakom vagy amikor szerencsére eszembe jut :) Naturland-os magnesii citrici-t (magnézium citrátot) szedek amúgy.
A hólyagos történet ismerős nálunk is... néha egyik pillanatról a másikra rámjön, hogy mindjárt bepisilek :D De már kezdek hozzászokni :)
Nálunk is nagyon szépen látszik már a pocakmozgás kívülről is, hát még az érzés.. :)
Amúgy én is úgy gondolom, hogy a párom oda-vissza lesz a lányunkért :) Mostanában sok régi ismerősével futottunk össze akiknek bemutatott és olyan büszkén mondja, hogy "bemutatom a lányom anyukáját" :) El tudnék olvadni olyankor :D A kistesó valószínű, hogy lány lesz szerintem, majd ha oda jutunk. A családban visszamenőleg sok a lány testvér és eddig mindig a fiatalabb lánynak lett csak lány babája az idősebbnek pedig csak fiú. És hát én vagyok a fiatalabb, az első lány már úton van :))
Reni
Sziasztok!
Mi jól vagyunk,sokat mocorog a picúr,ma különösen be van indulva,nekem is már egy pár napja van,hogy úgy mozog,hogy hullámzik a pocakom,tegnap például odatettem a kezem,és belerúgott kettőt a tenyerembe :)
Szerdán megyünk 4d-re,kíváncsi vagyok milyen a pofija :)
Ti Nektek szokott fájni a hasatok? Mert nekem néha szúrkál,meg görcsölget kicsit..
Viki
Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem én is váltok egy erősebb magnéziumra, mert erről a fajtáról nem sok jót hallottam. Elég kevés benne a magnézium, pedig az egyre jobban fog kelleni.
Viki, ha csak enyhén görcsölget a hasad, az szerintem nem gond, de azért a dokidnak majd szólj róla. A szúrkálás az tuti természetes, mert nyúlnak a szalagok, tágulnak a "dolgok" odabent. Nekem még ott lent a csontom is szokott fájni. Nem mindig, hanem gondolom csak ha úgy fekszik, hogy ott nyom valamit a kis testével. :)
Természetesek ezek a furcsa érzések, de Viki, ha egy kicsit is aggódsz valami miatt, inkább kérdezz rá a dokinál! Kíváncsi vagyok mi lesz a 4d-n, olyan izgi őket megkukkantani. Mi is megyünk majd babamozira, de csak kb. 3 hét múlva.
Nagyon izgalmas időszak előtt állunk, ti főleg hiszen az első baba, az az első baba. :)
Én holnap szerencsére letudom a terheléses vizsgálatot! Remélem nem leszek rosszul, és jók lesznek az eredményeim! Vigyázzatok magatokra! Pihenjetek amennyit csak tudtok!
Üdv: Anett
Anett! Milyen lett a terheléses eredményed? :)
Reni
Szia Reni!
Még nem tudom az eredményt. Holnap megyek tanácsadásra, és akkor fogom megtudni. Remélem rendben lesz! :)
Szia!
Minden rendben van az eredménnyel. Az éhgyomori 4,9 volt a 120 perces pedig 4,8. Úgyhogy ezt is letudtam. :)
Rákérdeztem a dokinál a lábgörcsre, azt mondta nem biztos, hogy magnéziumhiány. Ajánlott egy kis kalcium pezsgőtablettát, és azóta nem volt lábszárgörcs. Nekem már olyan nagynak tűnik a hasam, a köldököm is lassan kisimul. Nektek mekkora a pocitok? Mit szólnátok hozzá, ha tennék fel pocakképet? Persze, ha nem tartjátok jó ötletnek, akkor hagyjuk!
Nálatok mi a helyzet? Jól van mindenki?
Sziasztok :)
Jajj de jó,örülök a jó eredményednek :) remélem nekem is hasonló lesz..
A pocakfotót jó ötletnek tartom,én küldöm is :)
Ez 19 hetesen ,1 hete készült..várom a Tieteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!