5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok!
Reni van valami fejlemény?
Mikor mész az ultrahangra? ( vagy voltál már ? )
Viki
Reni!
Én is remélem minden oké veletek! Írj majd, hogy mi újság!
Sziasztok lányok!
Örülök, hogy minden rendben van nálatok :) Viki, nagyon cuki a kis pasi ;) :)
Péntek helyett hétfőn (tegnap) kellett mennem a dokihoz. Most csak sima vizsgálat volt, úgyhogy nem lettem okosabb :/ Jövő hét kedden kell mennem a klinikára ultrahangra, utána vissza a dokimhoz és akkor meglátjuk, hogy dönt. Be fektet e a szülésig vagy sem. Nagyon remélem, hogy nem. :) Babuska biztos nő odabent, mert a pocakom is egyre nagyobb (külső szemlélők is ezt állítják) és érzem, hogy egyre erősebben is tud rúgni ami sokszor tud fájni :) Próbálok nem aggódni, sok hasonlót olvastam a neten és végül normál méretekkel érkezett a pici, de hát akkor is félti az ember a gyermekét :( :)
Reni
Szia Reni!
Nem lesz semmi gond, ne aggódj! Az én lánykám 2670 grammal született, majd lefogyott 2420 grammra! Kicsi volt, 1 hónaposan lett 3440 gr (általában ennyivel születnek a babák). De után úgy összeszedte magát, hogy igazi kis gyúrni való husika lett.
Ha be is fektetnek, arra gondolj, hogy nektek az lesz a legjobb! A babánkért mindent ki kell bírnunk! :)
Kitartást, pihenj sokat, és csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz! Amúgy te is debreceni vagy? Csak a klinika miatt kérdezem.
Sziasztok!
Reni ne aggódj! minden rendben lesz,drukkolunk, biztos nőtt az a picúrka :)
És jól mondja Anett,mindent a babáért, amint kibújik el is felejted majd ezt a kis kellemetlenséget:) / ha be kell feküdnöd / de nem kell!
Csak pozitívan!
Ui.: mindenképpen jelezz!!!! ;)
Viki
Sziasztok!
Reni! Eljött a nap...írj,hogy mi volt ultrahangon jó???
szorítok értetek!!!
Viki
Sziasztok!
Reni én is szorítok nektek! Nyugi, minden rendben lesz!
Sziasztok!
Két ultrahangot is csináltak egymás után, két különböző doki + 1 NST-t. Ennek eredménye, hogy úgy áll a helyzet, hogy újabb 1 hetet maradt le a kicsi. 34 hét helyett 31 hetes méretei vannak, a becsült súlya 1760 gramm. Be akartak fektetni mindenképp, de beleegyeztek, hogy minden reggel bemegyek NST-re és heti 2x-i uh-flowmetria-ra és otthon maradhatok. Viszont ha bármi panasz lesz, vagy valamelyik vizsgálat nem lesz "kielégítő" bent tartanak. A méhlepény II.-III. fokban érett, nem tudom ez mit takar pontosan :/ Sosem gondoltam volna, hogy veszélyeztetett terhes leszek :( Próbálok minél nyugodtabb lenni, de szörnyen aggódom, pedig tudom, hogy ezzel többet ártok, mint használok :/
Szia Reni!
Hát sajnálom, hogy nem túl jók az eredmények, de az orvosok jót akarnak nektek. Ha nagyon nagy gáz lenne, amúgy szerintem haza sem engedtek volna! Pihenj, készülődj a babára, és mással ne is foglalkozz. A klinikán meg vigyáznak rátok, figyelik az eseményeket.
Jövő hét pénteken én is megyek reggel Nst-re, lehet, hogy találkozunk! :)
Kitartás Reni,nincs sok hátra,és jól mondja Anett ,mindent a Ti érdeketekben tesznek!
A baba és Te vagy most az első, pihenj,és próbálj megnyugodni,elvégre már nagyon a végén jártok/járunk :)
Pár hét és babázunk!
Amint van valami fejlemény jelentkezz,szurkolok értetek!
További szép hetet nektek csajok! :)
csak pozitívan! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!