Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Reni van valami fejlemény?

Mikor mész az ultrahangra? ( vagy voltál már ? )

Viki

2014. nov. 24. 13:03
 122/189 A kérdező kommentje:

Reni!

Én is remélem minden oké veletek! Írj majd, hogy mi újság!

2014. nov. 24. 16:44
 123/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy minden rendben van nálatok :) Viki, nagyon cuki a kis pasi ;) :)

Péntek helyett hétfőn (tegnap) kellett mennem a dokihoz. Most csak sima vizsgálat volt, úgyhogy nem lettem okosabb :/ Jövő hét kedden kell mennem a klinikára ultrahangra, utána vissza a dokimhoz és akkor meglátjuk, hogy dönt. Be fektet e a szülésig vagy sem. Nagyon remélem, hogy nem. :) Babuska biztos nő odabent, mert a pocakom is egyre nagyobb (külső szemlélők is ezt állítják) és érzem, hogy egyre erősebben is tud rúgni ami sokszor tud fájni :) Próbálok nem aggódni, sok hasonlót olvastam a neten és végül normál méretekkel érkezett a pici, de hát akkor is félti az ember a gyermekét :( :)

Reni

2014. nov. 25. 17:33
 124/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Nem lesz semmi gond, ne aggódj! Az én lánykám 2670 grammal született, majd lefogyott 2420 grammra! Kicsi volt, 1 hónaposan lett 3440 gr (általában ennyivel születnek a babák). De után úgy összeszedte magát, hogy igazi kis gyúrni való husika lett.

Ha be is fektetnek, arra gondolj, hogy nektek az lesz a legjobb! A babánkért mindent ki kell bírnunk! :)

Kitartást, pihenj sokat, és csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz! Amúgy te is debreceni vagy? Csak a klinika miatt kérdezem.

2014. nov. 26. 08:25
 125/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Reni ne aggódj! minden rendben lesz,drukkolunk, biztos nőtt az a picúrka :)

És jól mondja Anett,mindent a babáért, amint kibújik el is felejted majd ezt a kis kellemetlenséget:) / ha be kell feküdnöd / de nem kell!

Csak pozitívan!

Ui.: mindenképpen jelezz!!!! ;)

Viki

2014. nov. 26. 09:44
 126/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Reni! Eljött a nap...írj,hogy mi volt ultrahangon jó???

szorítok értetek!!!

Viki

2014. dec. 2. 07:49
 127/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Reni én is szorítok nektek! Nyugi, minden rendben lesz!

2014. dec. 2. 08:25
 128/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Két ultrahangot is csináltak egymás után, két különböző doki + 1 NST-t. Ennek eredménye, hogy úgy áll a helyzet, hogy újabb 1 hetet maradt le a kicsi. 34 hét helyett 31 hetes méretei vannak, a becsült súlya 1760 gramm. Be akartak fektetni mindenképp, de beleegyeztek, hogy minden reggel bemegyek NST-re és heti 2x-i uh-flowmetria-ra és otthon maradhatok. Viszont ha bármi panasz lesz, vagy valamelyik vizsgálat nem lesz "kielégítő" bent tartanak. A méhlepény II.-III. fokban érett, nem tudom ez mit takar pontosan :/ Sosem gondoltam volna, hogy veszélyeztetett terhes leszek :( Próbálok minél nyugodtabb lenni, de szörnyen aggódom, pedig tudom, hogy ezzel többet ártok, mint használok :/

2014. dec. 2. 20:01
 129/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Hát sajnálom, hogy nem túl jók az eredmények, de az orvosok jót akarnak nektek. Ha nagyon nagy gáz lenne, amúgy szerintem haza sem engedtek volna! Pihenj, készülődj a babára, és mással ne is foglalkozz. A klinikán meg vigyáznak rátok, figyelik az eseményeket.

Jövő hét pénteken én is megyek reggel Nst-re, lehet, hogy találkozunk! :)

2014. dec. 3. 15:29
 130/189 anonim ***** válasza:

Kitartás Reni,nincs sok hátra,és jól mondja Anett ,mindent a Ti érdeketekben tesznek!

A baba és Te vagy most az első, pihenj,és próbálj megnyugodni,elvégre már nagyon a végén jártok/járunk :)

Pár hét és babázunk!

Amint van valami fejlemény jelentkezz,szurkolok értetek!

További szép hetet nektek csajok! :)

csak pozitívan! ;)

2014. dec. 3. 15:39
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!